Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Види го Ловре човече, 100 гола даде на пријателскиве :pos:
More ke si go barate i vie gjupceto so zamina vo drita :D ete i kaj nas kekec dade 3 gola i imase 2 asistencii sto znaci ne se tie tolku jaki kolku sto igracite vo nasata liga se slabi i nekoj od treotligasi ke dojdat i ovde ke bidat vo najdobrite :facepalm: barem na prijtelskite natprevari :unsure:
--- надополнето: 17 февруари 2013 во 20:04 ---
ps.daj be otklucete mu ja temata na skendija nema smisla ova poke ako ne barem site banirajte gi site i kraj na mubaetot ne vaka da ja pustat temata so nivnite postovi

Каде е ова теренче, не изгледа лошо за наши услови,

Cair be kaj moze da bidi :P Tuku da prasam nekoj od sverceri igra nekoj drug klub na stadionot ili samo za sloga e ?

Слога Југомагнат??? Јас пак мислев дека е помошен терен затоа што не се гледат трибини и затоа ми се виде дека е ОК.

Слога Југомагнат??? Јас пак мислев дека е помошен терен затоа што не се гледат трибини и затоа ми се виде дека е ОК.
Tие. Убај спомени имам од таму ко игравме пред 5-6 години за купот. Изгубивме 2:1, ама тука тепавме 1:0 во реваншот и ги испаднавме. (зборам за младинскиот тим на Пелистер, не првата екипа :D ).
Исто имавме и некои инциденти со публиката после утакмица :)

може ли некој да ми каже кој клубови се во добри односи (за нашава лига зборувам) .. си помагаат меѓусебе,имаат трансфери,делат бодови ... ???

може ли некој да ми каже кој клубови се во добри односи (за нашава лига зборувам) .. си помагаат меѓусебе,имаат трансфери,делат бодови ... ???
Си помагаат да наместат утакмица и да поделат пари , сите тимови.

Шкендија го враќа Ејупи назад!
Ова е добра вест, барем нема да останеме само на Чирјак. Добро е!

Шкендија го враќа Ејупи назад!
Ова е добра вест, барем нема да останеме само на Чирјак. Добро е!

Eeeh :icon_mrgr: Sega ke bide dobro , napadot Ejupi-Cirjak , sredinata e Super , vo odbrana treba da se raboti mnogu . No poveke od dobri vesti ovie denovi , sepak pak ke bideme kompetitivni . (y)

Врти сучи сите се вратија.
Што стана со Седат Бериша?
Освен Неџипи немате некоја друга поголема загуба...
Ќе гледаме интересни полуфинални мечеви :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom