Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Никитовиќ потпишал за Брегалница...
Солиден тим склопија Штипјани.

Со оглед на тоа што напука веќе 32-3 мислам залудно го зедовме.... едино ако го договориле како 3ет штопер... Чуре и Стојанов први тогаш може.
А ако биде на местото на Дарко Стојанов тогаш со двајца играчи со по над 32 години тогаш.... лошо ни се пишува.

Bravo za Gjelbrim Taipi , i so Albanija U21 odigraa mnogu dobro , mislam deka treba da igraa poveke do krajot na sezonava . Partizani se forsiraa mnogu vo ovoj rok , napraile dobra ekipa , ne znam dali igrale site poshto imaja utakmica vo Sabota ( 1:1 so Ada ) , no dobar mi izgleda rezultatot i sto ne sme primile gol .

Абе ај постирајте видео од синојка од емисијата на Алсат што е за спорт :D

So bil muabetot vo emisijata ? Za makfudbalot ili za navivacite ?! Dajte link i jas sakam da vidam so zborale inaku toj surtukot vakov takov go viknale vo emisija da dade svoj stav ili na grupata koj od nasite ste go videle da go prasaat sto misli po nekoe prasanje tuku kako crni ovci ne tretiraat si nosat zakoni pravila bez konsultacii(ffm mvr) samo koga mu trebame ne koristat ednokratno kako kurtoni !

Tolku sakash Omer da go slushash?
Не брат туку да видат сите како шипото водител си го брани своето, обрнете внимание за знамето кога го прекина овој од ЕКипа и кога почна да објаснува демек како било и дека случајно паднало и дека балисит мавале само со камења по знамето и затоа паднало :D

Не вреди да трошите време и да гледате.
9 минути изгледав и го тргнаја клипчето :cenzura:

Едно нешто никогаш не ми било јасно, зашто се навредват ко ќе ги наречиш *иптари, а самите тие се нарекват *иптари?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom