Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
se znae zosto so nas ne igrato vo Tetovo:D neka idat vo tunguzia neka igrat podobro
За да може да пољубите врата во Ѓорче како што редовно вашата такозвана управа им прави на сите што имаат сакаат да гостуваат во Тетово... што е тука нејасно?!

За да може да пољубите врата во Ѓорче како што редовно вашата такозвана управа им прави на сите што имаат сакаат да гостуваат во Тетово... што е тука нејасно?!

pa neka igrat vo Teteovo be dali domasnite natprevari gi igra vo Tetovo ? toga neka se preseli vo Skopje, neka gi igrat tamu natprevarite ne samo so Renova i Shkendija,neka ne se plasat

samo eden poraz imame 1-0 minatata sezona :) posle 9 dena pak gostuvame vo Zelezara za kup :)
No kakov samo penal promashija Metalurg , na druga strana za nas ... Jas si mislam , mozhebi gresham , napraile upravite nekoj si dogovor za prventsvoto , bodovite da gi zeme Shkendija , a vo kupot da odaat tie ... :нинџ:

i jas,mada ne sum ZA ova zdelka,nikako ne ni odgovara
Metalurg ke se bori do kup da izleze vo evropa zosto vo prventsvo tesko deka moze vise :)a vo kup igrat Vardar,Pelister,Sileks,Drita,Renova,Teteks,Shkendija,Metalurg Metalurg site moze da gi pobedi osven Vardar :)
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 00:17 ---
Da vi se poseram na mislenjata. Na namesten natprevar nema potreba od dve crveni

Pa nema da se dogovorat so sudite sam sebesi.

Слабо изигравме мозефме многу лесно да ја изгубиме утакмицата но сречата беше на наша страна да ни го чукнеја пеналот ку*ров шо ке тепавме

Шакири почнал да ми влага во жифци го игра Редзепи а клупа седи Емини и Шабани нее первпат ова што го прави ама навистина глуп испага незнам што гледа нешто посебно во дој играч

и едно прашанја што е финтава ако играме против тетекс у ѓорче нема да не пуштаа да одиме или само така подалеку од тетово? ке беше интересно да патуваме заедно до скопје:LOL:

и едно прашанја што е финтава ако играме против тетекс у ѓорче нема да не пуштаа да одиме или само така подалеку од тетово? ке беше интересно да патуваме заедно до скопје:LOL:
Нема да ве пуштат многу јасно :)
Не е ова во Тетово да си влезете од алтернативни влезови :icon_mrgr:

A zasto ovie vo Gjorce , kazneti ne se , klub od Tetovo se , utakmicite treba da gi igraat vo Tetovo :rolleyes:

Kako taka , go vodaat toj klub nekoi misteriozni faci , a ovie najvernite tie shto ostanaa :sick: ne prevzemaat neshto..

Shteta shto vcera ne ja igrav X 7.00 koef imashe , dobija i deneska golema para od Teteks facinjata :icon_mrgr:

Uste ne mi e jasno zosto vo Skopje da se igra :facepalm: imat svoj stadion neka stana Teteks Skopje :tapp: od kaj znaes deka nema da patuvame ? privatno moze neli ?

A zasto ovie vo Gjorce , kazneti ne se , klub od Tetovo se , utakmicite treba da gi igraat vo Tetovo :rolleyes:

Kako taka , go vodaat toj klub nekoi misteriozni faci , a ovie najvernite tie shto ostanaa :sick: ne prevzemaat neshto..

Shteta shto vcera ne ja igrav X 7.00 koef imashe , dobija i deneska golema para od Teteks facinjata :icon_mrgr:
Пошто вие не ги пуштате на стадион, а вие кога сте гости си влегувате без проблеми на вашата трибина или на главната пошто сте многу побројни, а џандарите не се замараат.
Е ваму нема алтернативни влезчиња, еден е влезот, или ќе ве вратат на патарина :)

Ни на Војводи сигурно не им се допаѓа како им го водат клубот, треба да реагираат малце пошто клубот сигурно чекори кон втора лига :(
Само кои фаци се заплеткани во Тетекс, тешко дека и да пробаат може да сторат нешто...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom