Кико Д.
ULTRAS - way of life
Катастрофа бе, катастрофа.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Катастрофа бе, катастрофа.
Кажи нешто повеќе за утакмицатаКатастрофа бе, катастрофа.![]()
Ако дојдеме до финале, ондак ќе го отераат да се игра во Јужна Африка пошто тешко дека би се нафатиле да обебзбедат меч на ГрадскиInaku tipuvam finale Shkendija-Vardar vo Stip ili Prilep poradi kvalitetot na dvete ekipi i amaterizmot na MVR![]()
Израмнета игра цели 90 минути. Вардар почна поофанзивно и имаја неколку удари на почетоко на утакмицата ама не беа опасни. После се свестија Пелистерци дека треба да почнат да играт и ја зедоја играта во свој посед. Имаше и Пелистер неколку шанси, удари на Чаки од далеку ама непрецизни. Негде при крајот на првото Вардар имаше така поголема шанса за гол, ама Коруновски ја одбрани и на полувреме се замина со 0:0. Второто Вардар без шанса цело полувреме и без никакви напади на гол. Пелистер беа поактивни и имаја пак неколку удари на гол. Накај 80та минута Вардар го изведија мислам единствениот корнер на утакмицата и „спретноста“ на одбраната на Пелистер ја реши утакмицата. То беше се. Според мене нерешено беше најреално ама ништо од то.Кажи нешто повеќе за утакмицата
Катастрофа бе, катастрофа.![]()