- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.129
- Поени од реакции
- 16.789
Брат брата не рани, тешко кој го нема.Тетекс-Вардар поголема местенка амин...
Само што добија двете екипи со по еден бод не ми е јасно...
Срамота...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат брата не рани, тешко кој го нема.Тетекс-Вардар поголема местенка амин...
Само што добија двете екипи со по еден бод не ми е јасно...
Срамота...
За да може да пољубите врата во Ѓорче како што редовно вашата такозвана управа им прави на сите што имаат сакаат да гостуваат во Тетово... што е тука нејасно?!se znae zosto so nas ne igrato vo Tetovoneka idat vo tunguzia neka igrat podobro
За да може да пољубите врата во Ѓорче како што редовно вашата такозвана управа им прави на сите што имаат сакаат да гостуваат во Тетово... што е тука нејасно?!
No kakov samo penal promashija Metalurg , na druga strana za nas ... Jas si mislam , mozhebi gresham , napraile upravite nekoj si dogovor za prventsvoto , bodovite da gi zeme Shkendija , a vo kupot da odaat tie ...samo eden poraz imame 1-0 minatata sezonaposle 9 dena pak gostuvame vo Zelezara za kup
![]()
No kakov samo penal promashija Metalurg , na druga strana za nas ... Jas si mislam , mozhebi gresham , napraile upravite nekoj si dogovor za prventsvoto , bodovite da gi zeme Shkendija , a vo kupot da odaat tie ...![]()
i jas,mada ne sum ZA ova zdelka,nikako ne ni odgovarai jas mislim taka..![]()
Metalurg ke se bori do kup da izleze vo evropa zosto vo prventsvo tesko deka moze visei jas,mada ne sum ZA ova zdelka,nikako ne ni odgovara
Da vi se poseram na mislenjata. Na namesten natprevar nema potreba od dve crveni
Нема да ве пуштат многу јаснои едно прашанја што е финтава ако играме против тетекс у ѓорче нема да не пуштаа да одиме или само така подалеку од тетово? ке беше интересно да патуваме заедно до скопје![]()
A zasto ovie vo Gjorce , kazneti ne se , klub od Tetovo se , utakmicite treba da gi igraat vo TetovoНема да ве пуштат многу јасно
Не е ова во Тетово да си влезете од алтернативни влезови![]()
Нема да ве пуштат многу јасно
Не е ова во Тетово да си влезете од алтернативни влезови![]()
Пошто вие не ги пуштате на стадион, а вие кога сте гости си влегувате без проблеми на вашата трибина или на главната пошто сте многу побројни, а џандарите не се замараат.A zasto ovie vo Gjorce , kazneti ne se , klub od Tetovo se , utakmicite treba da gi igraat vo Tetovo
Kako taka , go vodaat toj klub nekoi misteriozni faci , a ovie najvernite tie shto ostanaane prevzemaat neshto..
Shteta shto vcera ne ja igrav X 7.00 koef imashe , dobija i deneska golema para od Teteks facinjata![]()