Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Za Skendija igrase od 2005(rezerven golman),branese finale vo Kupot so gjorce 2006 god(posto prviot golman ELEZI ni se povredi vo stip vo polufinale),napravi togas eden kiks, i od togas mu se izgubi tragot ...
Da bidam malce pokreativen da ne me iskara BECK`s :P

Vo golema zabluda si :)

Basnarkov tokmu na toj polufinalen mec sto go spomna bese golman na Bregalnica, a za nas vo finaleto 2006 mesto povredeniot Elezi nastapi Vance Mancevski.

Pa podobro da dojde vo tim koj ima sampionski aspiracii i igranje vo LS nego vtora svedska liga, neli?
Па не реков јас дека подобро би му било во втора лига, туку реков дека нема желба да оди во лиги како што се втора шведска и прва наша, значи дечкото сака во некоја подобра лига, дај подобро читајте по 3 пати па сватете, него да ми ги вртите зборовите...

ПС за што ќе игра квалафикации во ЛШ, да биде елиминиран со гол од 50 метри :icon_lol:

Не почнувајте со провокации без врска.

Иначе наредно коло ние имаме тешко гостување во Штип, додека Шкендија игра дома со Силекс.
Реално табелата ќе биде уште по згусната по ова коло, се надевам дека грешам.
Вардар ја нема играта од лани, така да сезонава нема да му биде така лесно како што беше лани. Сепак сметам дека имаме најголеми шанси, али ќе има тесна битка со Шкендија и Металург.

Јас мислам дека Металург ќе избие на чело после следново коло.
Не ми се верува ние да тепаме во Штип. Брегалница игра одлично на домашен терен, тешки се за победување. Мој тип е дека ќе биде нерешено.
Турново исто мислам нема да победи во Битола, максимум нерешено.
Металург и Шкендија со сигурни победи.
Па табелата би била:
Металург 23
Турново 22
Вардар 21
Шкендија 21

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom