Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Дека има Холанѓани заинтересирани да го земат Работнички,па уште биле и на стадион да го гледаат.:pos:
Нема врска со Холанганите не е тоа. Нели сите клубови требаше да се трансформираат во АД и Трифун имаше сеуште акции во Работнички и сакаше повторно да вложува,но Поповски не го дава така лесно клубот бара многу пари.
Затоа најверојатно ништо нема да биде од тоа. На почетокот многу верував и во Поповски и во Мрме,но тие клубот го носат во пропаст.

Sami gledate koi prvo pocnuvaat da provocirat! Posle jadete burek ko stalno shto praite .

Ultra Boy ili nekoj drug fan na Makedonija GP,

Dali moze da se najde nekoja snimka od finaleto 2006 megu Makedonija-Shkendija. Fala

Хмм да ти кажам искрено не верувам,освен во МТВ да отидете и да ја побарате снимката,бидејќи најверојатно тие ги чуваат сите тие ленти,барем мене така ми е кажано.
На јутуб го има само крајот,т.е голот на Фичо и славјето на крај,и јас сакам да ја имам снимката.

Ne veruvam deka davaat oni od MTV, mislim ovie mediumite ne davaat takvi raboti. Sigurno nekoj ima takva snimka doma ama jbg tesko e da se najde koj ja poseduva taa snimka. Kakva nok bese taa:place:
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 00:45 ---
МЕТАЛУРГ И ХОРИЗОНТ З. ЌЕ ГУБАТ БОДОВИ НА "ЗЕЛЕНА МАСА"!?
183A3C732325204281065A93DFE62282.JPG
Може многу лесно да се случи екипите на Металург и Хоризонт Здравје, екипи кои се борат за титула, без разлика што ќе направат на следните натпревари да губат бодови на "зелена маса"

Деновиве истекува рокот кој им го даде ФФМ на"железарците" и на турновци. Па така на наредните средби ако противникот се жали и двата клуба ќе губат бодови по службен пат сe додека не назначат тренери кои ја имаат потребната пролиценца. Ѓорѓи Христов и Љупчо Димитковски немаат ваква лиценца.

Ne veruvam deka davaat oni od MTV, mislim ovie mediumite ne davaat takvi raboti. Sigurno nekoj ima takva snimka doma ama jbg tesko e da se najde koj ja poseduva taa snimka. Kakva nok bese taa:place:
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 00:45 ---

Знам се сеќавам се играше на празникот Св.Кирил и Методиј.Многу сакав да идам :( ама јбг имав слава дома.Каква утакмица за паметење стварно убаво би било да ја имаме таа снимка..

Shkendija kazneta 600 € za frlanje predmeti na stadion od strana na navivacite na mecot protiv Vardar 2:1 .

Katastrofa be :facepalm:

Shkendija kazneta 600 € za frlanje predmeti na stadion od strana na navivacite na mecot protiv Vardar 2:1 .

Katastrofa be :facepalm:

Нема ништо катастрофално во казната. Катастрофа е тоа што Ненад Мишковски е казнет да не игра 3 натпревари, сето тоа поради тој катастрофалниот судија Мантев.

Ете неколку спорни моменти, само гледајте дека Мишковски не го допира Станковски за пенал!!

Нема ништо катастрофално во казната. Катастрофа е тоа што Ненан Мишковски е казнет да не игра 3 натпревари, сето тоа поради тој катастрофалниот судија Мантев.

Za Miskovski 3 natprevari za crveniot shto go dobi protiv Drita ?

Ako e taka , nema shto da dodadam poveke, MIZERIJA !!! :гомце:

Nema da platime :pipi:

Bash interesno e , vie bevte kazneti 2.500 € a vlegovte na teren , togash trebalo 25.000 za vas :icon_mrgr:
Не ме чуди ако не платите, вие и да платите и да не платите пак никому ништо, рамковен бе. :icon_mrgr:

Dobro sme prosle so 600 evra..da se opametat nasite gledaci malce...so K*** mavat so plasticni sisinja posle dobien natprevar(nekoj se iznerviral doma so zena mu pa dosol da se isprazni na tugja smetka vo stadion)...epten gllupo...Inace treba da se zasili redarskiot sektor i sekoj sto frla predmeti da se istepa krvnicki....
Ova se Neno kaznata epten rigorozna i apsurdna...The King1 bi rekoj deka IGRATA ZAPOCNA !!!!!

Dobro sme prosle so 600 evra..da se opametat nasite gledaci malce...so K*** mavat so plasticni sisinja posle dobien natprevar(nekoj se iznerviral doma so zena mu pa dosol da se isprazni na tugja smetka vo stadion)...epten gllupo...Inace treba da se zasili redarskiot sektor i sekoj sto frla predmeti da se istepa krvnicki....
Ova se Neno kaznata epten rigorozna i apsurdna...The King1 bi rekoj deka IGRATA ZAPOCNA !!!!!
Ова треба секаде да важи, и мене отсекогаш ми биле глупи ваквите потези, ко 4та лига да се игра. Пример на Вардар - Пелистер, чкембари скршиле едно столче и го фрлаат, тоа едвај ќе долета до атлетската патека, не па да дојде до терен.

Иначе добија казна и Чкембари за кршењето на столчиња?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom