Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
ne mi se verue uste koga go vidim Horizont.T na vrvot od tabelata. Nikoj ne cekase od Horizont site ocekuevme VARDAR-METALURG-SHKENDIJA isto taka i Bregallnica bese mnogu favorizirana.

ja sepak mislim deka megjusebnite dueli ke go reshavat titulata.

Јас се мисалм дека на крај Металург ќе биде шампион таква екипа бе се бе, ќе дадат некој гол од прекин во последни минути и ќе тепаат

Јас се мисалм дека на крај Металург ќе биде шампион таква екипа бе се бе, ќе дадат некој гол од прекин во последни минути и ќе тепаат

Ja ne znam so Vardar kako igrale no so Shkendija celo vreme lezea po teren. Nikakva igra nemaat zatoa e tesko da se igra protiv niv, posto idat samo na sila nalik na Renova pred 2-3 sezoni

Ja ne znam so Vardar kako igrale no so Shkendija celo vreme lezea po teren. Nikakva igra nemaat zatoa e tesko da se igra protiv niv, posto idat samo na sila nalik na Renova pred 2-3 sezoni
Истиот случај беше и во неделата, плус играа доста остро исто така многу педерска игра имаат али туркаат некако играат без притисок и многу полесно им е.

Kemal Alomerovic I Nikitovic kako izigra vo nedella((nemav moznost na MTV da sledam,bev vo bogovinje)!?? Me interesira bidejki ne precekuvat za kup revans,tie se najiskusni tamu,nositeli valda ,a,i nasi bea do lani!!

Kemal Alomerovic I Nikitovic kako izigra vo nedella((nemav moznost na MTV da sledam,bev vo bogovinje)!?? Me interesira bidejki ne precekuvat za kup revans,tie se najiskusni tamu,nositeli valda ,a,i nasi bea do lani!!
Аломеровиќ најдобар им беше заедно со десниот бек Петковски. Не ми се верува дека со толку години успешно се носи во лигава :facepalm:
Никитовиќ незнам ни дали играше...

Аломеровиќ најдобар им беше заедно со десниот бек Петковски. Не ми се верува дека со толку години успешно се носи во лигава :facepalm:
Никитовиќ незнам ни дали играше...
Никитовиќ мислам и дека веке не е во Металург.
Инаку во недела најверојатно ке оди пренос од Металург-Дрита или Пелистер-Хоризонт

Sto se tesite megu sebe bre luge koga se znae deka na kraj Vardar ke bide Sampion kakvo metalurg kakva Shkednija ne deka imaat slabi timovi Metalurg i Shkedija ama Cicko Ilco ke proraboti sega od FFM i dva tri pati ke gi sjebat Shkendija i Metalurg i tolku im bese :) jbg takva e situacijava vo drzavava sve se znae odnapred

1.Vardar
2.Metalurg
3.Shkednija ili Horizont :)

Drita i Teteks odat vo Druga liga :)

А ако е така како што викаш,зашто на Вардар не му беа досудени два чисти пенала?

Pa i na Shkednija isto 2 cisti penali ne im se dosudeni so Drita taka da ne se nerviraj ima vreme do Maj 2013 sve ke si dojde na svoe mesto ne gledam zosto tolku se raspravate i seuste mislite deka e regularno prvnestvoto koga sve se znae odnapred.

Ајде и јас да кажам некој збор за досегашниов дел од сезоната.
Хоризонт иако сметав уште пред да почне сезоната ке бидат едно од изненадувањата,сепак не очекував дека по 10 кола ке бидат лидери. Вардар,Mеталург и Шкендија ги типував по истиот редослед само што мислев ке бидат од 1-3 место,а Хоризонт позади нив. На крај и мислам дека така ке биде. Напредок е исто изненадување,но кај и да е ке паднат и на крај ке играат баеаж. Брегалница,Rаботнички и Ренова според мене се најнепријатни изненадувања. Реално повеке очекував од нив,особено многу очекував од Брегалница. Во долниот дел горе доле и така типував,мпжеби на крај со некоја измена на местото на Силекс би дoшла Дрита,а Силекс и Напредок би играле бараж.
На крај ке заборавев да спомнам дека ако се оствараат вестите што кружат околу Работнички,иако реален да бидам за тоа да се оствари има минимални шанси Работнички повторно би бил на самиот врв, Инаку најголем кочничар за оваа работа е Драган Поповски претседателот на Работнички.

На крај ке заборавев да спомнам дека ако се оствараат вестите што кружат околу Работнички,иако реален да бидам за тоа да се оствари има минимални шанси Работнички повторно би бил на самиот врв, Инаку најголем кочничар за оваа работа е Драган Поповски претседателот на Работнички.
Што се вестите ако не е тајна?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom