B
Beck's
Гостин
Истото и јас го мислам
едит: Што мењаш мислење, боље беше шампионската титула![]()
Si pomesav kablite, no zatoa sekoj pat gi citam svoite postovi nekolku pati

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Истото и јас го мислам
едит: Што мењаш мислење, боље беше шампионската титула![]()
Јас се мисалм дека на крај Металург ќе биде шампион таква екипа бе се бе, ќе дадат некој гол од прекин во последни минути и ќе тепаат
Истиот случај беше и во неделата, плус играа доста остро исто така многу педерска игра имаат али туркаат некако играат без притисок и многу полесно им е.Ja ne znam so Vardar kako igrale no so Shkendija celo vreme lezea po teren. Nikakva igra nemaat zatoa e tesko da se igra protiv niv, posto idat samo na sila nalik na Renova pred 2-3 sezoni
Аломеровиќ најдобар им беше заедно со десниот бек Петковски. Не ми се верува дека со толку години успешно се носи во лигаваKemal Alomerovic I Nikitovic kako izigra vo nedella((nemav moznost na MTV da sledam,bev vo bogovinje)!?? Me interesira bidejki ne precekuvat za kup revans,tie se najiskusni tamu,nositeli valda ,a,i nasi bea do lani!!
Никитовиќ мислам и дека веке не е во Металург.Аломеровиќ најдобар им беше заедно со десниот бек Петковски. Не ми се верува дека со толку години успешно се носи во лигава
Никитовиќ незнам ни дали играше...
А ако е така како што викаш,зашто на Вардар не му беа досудени два чисти пенала?
Што се вестите ако не е тајна?На крај ке заборавев да спомнам дека ако се оствараат вестите што кружат околу Работнички,иако реален да бидам за тоа да се оствари има минимални шанси Работнички повторно би бил на самиот врв, Инаку најголем кочничар за оваа работа е Драган Поповски претседателот на Работнички.