Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бее во право си:) , јас прво пишав Ников, па го изменив Николов :pos: после видов Трајче Ников :icon_mrgr:

Ваљда Трајче е :pos:

Дај бе кажвајте и ние да ја пуштаме ко ќе ја редите за прелаз. Ебаве местачи ебаве :tapp:
толку се способни бе кое местење...
пак има плачено тој тренерот нивни исто како мишевски кога го прашваше..арно му дале црвен
--- надополнето: 18 август 2012 во 19:52 ---
Trebase i so Pelister da pobedime ama ete toa e toa,Jaka Shkendija na pocetokot na prventsvoto.
да ти виде од на резултати.ком дека требаше

Покатастрофална одбрана од таа на Работнички во живот не сум гледал.. Дрита да направи 5-6 чисти шанси е срамота.
Во второ полувреме при еден обид за интервенција голманот на Работнички Манчевски се удри во статитавата и мораше да заврши во болница. Поради тоа имаше подолг прекин и имаше 8 минути судиско продолжение. Токму во финишот на тие 8 мин Велковски постигна гол сличен на оној на Исаени против Вардар. Веке во следниот напад Тодоровски се обиде со соло пробив да влезе во шеснаесетникот ама претера и сакаше сите да ги помине и не беше успешен во неговата намера. Иако Работнички ја имаше можеби малата теренска инијацитива сепак шансите беа за Дрита,особено Нухиу беше опасен.Од околу 500 гледачи сигурно над 400 беа за Дрита.

Во второ полувреме при еден обид за интервенција голманот на Работнички Манчевски се удри во статитавата и мораше да заврши во болница.

Sвер :pos:

Не знам, пошто сум каур, ваљда ќе ме стаите у иста група со децата од Смилковско Езеро. Нив кај ги класифициравте?
По начинот на размислување, дефинитивно си роден во периодот 20 Април - 20 Мај.
Бтв, за кој клуб навиваш во македонското фудбалско првенство?

Убаво реков ја Шкендија дур се консолидира и соберат добри играчи ќе бидат на минус 10 од првиот....
И пренос има од натпревариве на радио ? Да знам дали да си ги земам слушалиците на работа утре....

Убаво реков ја Шкендија дур се консолидира и соберат добри играчи ќе бидат на минус 10 од првиот....
И пренос има од натпревариве на радио ? Да знам дали да си ги земам слушалиците на работа утре....
Би требало да има на радио.
А шо е работата со овие од ффм. Лани даваја преноси од утакмиците, оти не дават и ова сезона?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom