да не се договориле ффм со македоснкото радио и ја прекинаа традиционалната емисијата спорт музика спорт по повеќе од 15 год. емитувањеНи на радио? Добро бе пи*ка му матер, како сакат тие после да ни биди гледано првенството?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да не се договориле ффм со македоснкото радио и ја прекинаа традиционалната емисијата спорт музика спорт по повеќе од 15 год. емитувањеНи на радио? Добро бе пи*ка му матер, како сакат тие после да ни биди гледано првенството?
Да не имаат направено pay per view?Ни на радио? Добро бе пи*ка му матер, како сакат тие после да ни биди гледано првенството?
Можи да е дел од новите планој на ФФМ за подобрување на макфудбалоДа не имаат направено pay per view?![]()
Без вреѓање. Јас колку што знам никогаш никој не сум навредил некој.Па нормално кој нормален иде за работнички![]()
ПРВА, ПРВА... БРАВО.... ПРВА..... ГОЛ? ГООООООООООЛОд МТВ рекле дека има желба да се вршат преноси или некакви емисии и тоа ќе се решело во најбрзо време со ФФМ. Проблемот кај ФФМ онлајн во моментов била интернет конекцијата, пошто многу скапо им наплаќале за интернет на стадионите...
Е зашто прекинаа со радио преноси е веќе дсруга работа...
Да не имаат направено pay per view?![]()
Shkendija namesten rezultat i deneska.
Се нашалив бе не земај одма све при срце , фино е да се види некој навивач на работнички да не кажам вистинска реткост на денешницаваБез вреѓање. Јас колку што знам никогаш никој не сум навредил некој.