Тешко на тие пациенти кои ги лекуваш.Polozani -vecniot rezervaekipa koja ke se bori za opstanok
![]()
Tisinaaa....Тешко на тие пациенти кои ги лекуваш.
Ако 3-4 место е борба за опстанок, ако можеш да кажеш ВЕЧНИОТ РЕЗЕРВА што граматички е тотално погрешно, ондак претпоставувам дека кога ти доаѓаат на прегед за затнато уво, ти им проверуваш мокрача. Страшна работа каква неписменост па уште доаѓа од еден доктор![]()
Одбранава ви спиеDosta vise so provokaci amann.
--- надополнето: 18 август 2012 во 18:29 ---
i gotovo 0-2 tooooooooooo
--- надополнето: 18 август 2012 во 18:30 ---
1-2![]()
којзнае дали воопшто паѓаат голови и кој се стрелци, на пример на мкинатиот меч Ренова-Напредок ги имаа утнато стрелците, и истотака пишуваше 1-0 па 1-1, а резултатот бил 0-1 па 1-1.Dosta vise so provokaci amann.
--- надополнето: 18 август 2012 во 18:29 ---
i gotovo 0-2 tooooooooooo
--- надополнето: 18 август 2012 во 18:30 ---
1-2![]()
Pojma nemam, ne znam zosto vo ffm.com.mk nema prenos, ni vo radio katastrofaкојзнае дали воопшто паѓаат голови и кој се стрелци, на пример на мкинатиот меч Ренова-Напредок ги имаа утнато стрелците, и истотака пишуваше 1-0 па 1-1, а резултатот бил 0-1 па 1-1.
Едно не ми е јасно, нема пренос, нема ни радио пренос, нигде нема информации, ондак матер им ебам од кај ги дознаваат резултативе на livescore, flashcore итн?![]()
им вртам по телефони на луѓе што се на стадионЕдно не ми е јасно, нема пренос, нема ни радио пренос, нигде нема информации, ондак матер им ебам од кај ги дознаваат резултативе на livescore, flashcore итн?![]()
Имаат луѓе во сите земји и им се јавуваат.Можеш на пример и ти да си јавувач ама ќе треба да дремеш на стадион секој натпреваркојзнае дали воопшто паѓаат голови и кој се стрелци, на пример на мкинатиот меч Ренова-Напредок ги имаа утнато стрелците, и истотака пишуваше 1-0 па 1-1, а резултатот бил 0-1 па 1-1.
Едно не ми е јасно, нема пренос, нема ни радио пренос, нигде нема информации, ондак матер им ебам од кај ги дознаваат резултативе на livescore, flashcore итн?![]()