F
FARANG
Гостин
aj i narednava da ja izgubat i bar da gi otpiseme use sega
толку се способни бе кое местење...Дај бе кажвајте и ние да ја пуштаме ко ќе ја редите за прелаз. Ебаве местачи ебаве
да ти виде од на резултати.ком дека требашеTrebase i so Pelister da pobedime ama ete toa e toa,Jaka Shkendija na pocetokot na prventsvoto.
Trebase i so Pelister da pobedime ama ete toa e toa,Jaka Shkendija na pocetokot na prventsvoto.
Па нормално кој нормален иде за работничкиОд околу 500 гледачи сигурно над 400 беа за Дрита.
SверВо второ полувреме при еден обид за интервенција голманот на Работнички Манчевски се удри во статитавата и мораше да заврши во болница.
Немој така,ќе се навредат родителите на фудбалерите.Па нормално кој нормален иде за работнички
По начинот на размислување, дефинитивно си роден во периодот 20 Април - 20 Мај.Не знам, пошто сум каур, ваљда ќе ме стаите у иста група со децата од Смилковско Езеро. Нив кај ги класифициравте?
За Дрита. Зошто?По начинот на размислување, дефинитивно си роден во периодот 20 Април - 20 Мај.
Бтв, за кој клуб навиваш во македонското фудбалско првенство?
Па темата е Македонско фудбалско првенство, да не очекуваше да те прашам за која политичка партија „навиваш“?За Дрита. Зошто?
Би требало да има на радио.Убаво реков ја Шкендија дур се консолидира и соберат добри играчи ќе бидат на минус 10 од првиот....
И пренос има од натпревариве на радио ? Да знам дали да си ги земам слушалиците на работа утре....
немаИ пренос има од натпревариве на радио ? Да знам дали да си ги земам слушалиците на работа утре....
Ни на радио? Добро бе пи*ка му матер, како сакат тие после да ни биди гледано првенството?нема