Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто се многу големи мангупи од вашата управа, и вие сега ќе го сонувате гостувањето на само 42 km во наредните декади!Bravo za ballistite , i dvajca da bile ne e bitno 270 km ne e malce,nekoj na samo 42 km samo sonuvat gostuvanje veke edna dekada ,pa makar i dvajca da idatRespect
Сетинов заради овој ист судија ќе јаде најверојатно казна, за изјавата што ја даде после натпреварот Тетекс - Металург. Не бев на утакмицава, незнам како судел ама за да каже еден тренер такви работе против судија, треба многу.
Еве ја изјавата:
“Доволно сум долго во македонскиот фудбал за да ми е сосема јасно дека секој кој сака да стигне до резултатски успех во македонскиот фудбал, дали дома или на гости, а притоа е малку финансиски моќен ќе го нарача господинот Петкоски и ќе си заврши работата. Толку мангупски, толку перфидно судење... Навистина не знам што да кажам“ - рече Сетинов.
Сетинов заради овој ист судија ќе јаде најверојатно казна, за изјавата што ја даде после натпреварот Тетекс - Металург. Не бев на утакмицава, незнам како судел ама за да каже еден тренер такви работе против судија, треба многу.
Еве ја изјавата:
“Доволно сум долго во македонскиот фудбал за да ми е сосема јасно дека секој кој сака да стигне до резултатски успех во македонскиот фудбал, дали дома или на гости, а притоа е малку финансиски моќен ќе го нарача господинот Петкоски и ќе си заврши работата. Толку мангупски, толку перфидно судење... Навистина не знам што да кажам“ - рече Сетинов.
Не сум видел ништо. Кј си видел дека се оградува од изјавите на Сетинов?Се е ова ок, но управата се оградува од изјавите на Сетинов, а мене тука искрено многу ми смрди...
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=2134Не сум видел ништо. Кј си видел дека се оградува од изјавите на Сетинов?
Шкендија го имаат на нишан сите! и кој сака пукаа и пукааа!!!
Оваа год. од 13 натпревари 8 црвени картони , пенали ( да не зборам зашто секогаш сме биле уништени )!
ЗНАЧИ ТРЕБА ДА ИГРАМЕ ПРОТИВ СУДИИТЕ , против ФФМ , и се , кои плаанираат дење и ноќе како да и ја наместат на Шкендија!
Но , тетовчани нема да толерираат , а овој судијаа не знам како ќе судии вопшто во тетово сеа???
На првите трите места сигурно ќе бидеме, сеа не знам дали пред или под металург , вардар ќе се засилува уште , и очекуваам тие да славаат а не металург ( кој ги мразаам , зошто само фудбал не играат )