Natprevarot : Shkendija - teteks mozete da go gledate na www.telajmi.com DOWNLODIRAJTE ja veetle mislam !!!
pozz
pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме интересира дали некој ја гледа Металург - Брегалница??? Ова е дефинитивно најкатастрофалната утакмица што сум ја гледал у мојве 20 године. Беда жива!!
Тоа ти е, дивјаци...Публиката изреволтирана фрлаше предмети на терен.
Чекај уште не дошло времето да тепаат по тунели, ќе биде и тоа за некое коло...
Тоа ти е, дивјаци...
Не дај Боже да извада нерешено Тетекс, инаку нема жива глава да извадат играчиве од стадион.
Извини у право си, штом и други имаат направено вакви стварно ондак во ред е, нема ништо лошо во ваквото однесување, терајте напред, ако примите уште еден гол и пиштоли извадете и одма пукајте во судиите и противничките играчи, што е битно, кога некои странци онесвестиле тренер на кошаркарски натпревар па зошто вие да не правите вакви ствари.Ти англичанец си , или си од тие кои онесвестија еден тренер на кошаркарски натпревар ?
Знам, јасно ми е се. Оддамна реков јас, се чека Шкендија да губи на полувреме или пак да не победи на крај за да проработи оној нивниот познат тунел...
Извини у право си, штом и други имаат направено вакви стварно ондак во ред е, нема ништо лошо во ваквото однесување, терајте напред, ако примите уште еден гол и пиштоли извадете и одма пукајте во судиите и противничките играчи, што е битно, кога некои странци онесвестиле тренер на кошаркарски натпревар па зошто вие да не правите вакви ствари.
anyway....
ДА!!! Овја беа тиа што са најфер, што највише заслужиле титула!!! АЛО БРЕ СЕРЕТЕ ЗА МЕТАЛУРГ МЕСТЕЛ УТАКМИЦЕ!! А ШТО ПРАЕТЕ ВИЕ БЕ?!?! 7000 евра на Пелистер, денеска уште фалеше од трибина да влезете и вие да судите!!! Ама дур ни е ваква државава уживајте, молите се само да не проработа свеста на македонецот, е тек тогај ќе ве видим.