Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Tоni џабе и да дојдат спонзори со моменталните структури во клубот, кога ќе ги снема некои што се сега тогаш ќе верувам дека ке дојдат подобри денови

Хмм не знам ама можеби на крајот на сезоната ќе им ги откупат акциите на овие и ќе дуваат нови ветришта!

Скопје би горело доколку Шкендија игра против Тетекс на финалето;)

Не мислев у фазон - Че го паљим са бензин, хавуз че биде Скопје :icon_lol:

Не мислев у фазон - Че го паљим са бензин, хавуз че биде Скопје :icon_lol:

Испаѓаш смешен, мисли малце логично и ке сфатиш дека сум во право
--- надополнето: 17 април 2013 во 21:12 ---
http://sportefe.com.mk/index.php/component/allvideoshare/video/wee

Абе нели ви изгледа ко да им пушти гол овој голманот на Работнички

Вардар има цврста одбрана, ама во средниот ред не ме импресионираа нешто освен Стјепановиќ. Костовски кое магаре е човече, само се кара, се турка едноставно игра на сила. Нека најдат соодветен напаѓач за европските натпревари.

Па тоа е напаѓач бе борбен,мора малце жустро.Вие најдовте да зборите што секој меч имате по минимум еден црвен картон за остри стартови.И не само вие сите играте остро против Вардар.Кога изгубивме кај вас 2:1 после тоа правев муабет со него вика жива катастрофа.Сите ќутат јас идам само таму се расправам што е и во право човекот,само незнам зошто тука некои го плукаат цело време.

Темелков мислам дека беше фаулиран кога го направи енацот... Башка тоа педерчето што ни судеше тоа чекаше, за да иде контра нас, башка што не ни досуди и на нас чист пенал врз Јове... Ама да не се навраќаме на тоа, еден вид на услуга ни направија и битолчаните а и судијата...
Само сакам да ти кажам дека не е како што викаш.
Пред утакмицата со Металург, Коце дошол на состанок со управата наша, и со играчите и кажал: Џиџи не е донесен за македонско првенство, донесен е за во Европа, така да не му се секирајте многу. Е тоа били зборовите на градоначалникот, и он после ми викаш дека го бојкотирал преку одредени играчи :pos:
Немој да се навредиш, ама од што ми е глупа ова твојава теорија, дури и смешна ми е :)
Сега ме слушаш ли што ти зборам или канти тропаат.Каков Темелков какво туркање имаше чист пенал момакот со намера иде со раце.Судиите не ни се криви сега ајде добро судеа за едно дерби.Значи имаше бојкот од одредени играчи тоа е факт.Не му е сеедно на Коце да фрла пари(мада не се лично негови туку се и мои,твои итн..) а да нема резултати.Управата нели не ја прифати оставката на Џиџи јасно како ден.После мораше повторно да се седне на маса и со интервенција да се смени и да се донесе Милевски.И да сеуште незнаеме дали ни направиле услуга битолчаните ќе видиме наредниве кола ;)

Па тоа е напаѓач бе борбен,мора малце жустро.Вие најдовте да зборите што секој меч имате по минимум еден црвен картон за остри стартови.И не само вие сите играте остро против Вардар.Кога изгубивме кај вас 2:1 после тоа правев муабет со него вика жива катастрофа.Сите ќутат јас идам само таму се расправам што е и во право човекот,само незнам зошто тука некои го плукаат цело време.

Не зборувам за острата игра на тимот, туку велам дека да се сконцентрираше повеќе кон голот а не кон противничките играчи можеби ќе излезеше во шанса за гол.
Најмалку 4-5 фаули во напад направи.

Скопје би горело доколку Шкендија игра против Тетекс на финалето;)
Озбилен си? Ако излезе Тетекс-Шкендија финале, ќе го стаа у Бангладеш да се игра и без публика :D Какво црно Скопје, ништо чудно и на Вардар - Тетекс да забранат едната група да доаѓа (т.е Војводи), колку са неписмени и тоа не би ме чудело.

Тони е во право, Јове многу селски фудбал игра, плус он е напаѓач бе луѓе...Посебно ме иритира што мисли дека е главен во тимот, а не е ништо повеќе од просечен напаѓач за нашава лига, некогаш се заборава во офсајд...

Вардар има цврста одбрана, ама во средниот ред не ме импресионираа нешто освен Стјепановиќ. Костовски кое магаре е човече, само се кара, се турка едноставно игра на сила. Нека најдат соодветен напаѓач за европските натпревари.

90% Вардар е пласиран во финалето, сега ни останува да се сконцентрираме на лигата и да се обидеме да стигнеме до 4-то место ама и тоа тешко!
На крајот на сезоната сигурно ќе се најде спонзор.
Па големи се шасните Филип Ивановски да се врати кај нас, исто и Гроздановски се очекува да се врати.

Сега ме слушаш ли што ти зборам или канти тропаат.Каков Темелков какво туркање имаше чист пенал момакот со намера иде со раце.Судиите не ни се криви сега ајде добро судеа за едно дерби.Значи имаше бојкот од одредени играчи тоа е факт.Не му е сеедно на Коце да фрла пари(мада не се лично негови туку се и мои,твои итн..) а да нема резултати.Управата нели не ја прифати оставката на Џиџи јасно како ден.После мораше повторно да се седне на маса и со интервенција да се смени и да се донесе Милевски.И да сеуште незнаеме дали ни направиле услуга битолчаните ќе видиме наредниве кола ;)
Кое намерено бе алоо, па уште Темелков, играчот кој што највеќе се труди, кој што се тресе ако некој му викне, и сега он изиграл намерно со рака :facepalm: И он ќе бојкотирал некој...
Играњето со така беше очигледно, ама имаше фаул, кога се бореа за дуел, Темелков беше отурнат, и додека беше турнат, рипна да избие со глава, ама дека беше отурнат, и тогаш ја удри со рака, несакајки ;)
А кој мислиш дека ја команда управата? Кој мислиш дека ги управува Савич, и другите гомнари окулу него? Јас? Ти? Кој?
Коце како свири, другите така играат, само што он многу многу не се замара, башка периодов беа изборите, (и по 100 пут ти кажувам) он ќе наредува играчитте да го бојкотираат, а уствари Џиџи зима плата од него, он наши пари нели...
Мораше со закани на крај да се интревенира, зошто Џиџи ќе го вратеа пак, тоа да. И со самото тоа, ти паѓа муабетот во вода...

Абе само на Мурати требало 3 оценка, другите сите беа за 1 или 1.5 евентуално

Кое намерено бе алоо, па уште Темелков, играчот кој што највеќе се труди, кој што се тресе ако некој му викне, и сега он изиграл намерно со рака :facepalm: И он ќе бојкотирал некој...
Играњето со така беше очигледно, ама имаше фаул, кога се бореа за дуел, Темелков беше отурнат, и додека беше турнат, рипна да избие со глава, ама дека беше отурнат, и тогаш ја удри со рака, несакајки ;)
А кој мислиш дека ја команда управата? Кој мислиш дека ги управува Савич, и другите гомнари окулу него? Јас? Ти? Кој?
Коце како свири, другите така играат, само што он многу многу не се замара, башка периодов беа изборите, (и по 100 пут ти кажувам) он ќе наредува играчитте да го бојкотираат, а уствари Џиџи зима плата од него, он наши пари нели...
Мораше со закани на крај да се интревенира, зошто Џиџи ќе го вратеа пак, тоа да. И со самото тоа, ти паѓа муабетот во вода...

Имаш клип бе убаво се гледа,какво буткање кога позади него немаше никој.Типот со намера иде да направи пенал и ти ми викаш имало туркање.Па неможе Темелков и остала компанија да заборават на правилата и да заборават да играат фудбал за само 1 месец.Смешна ти е изјавава дека немало бојкот од одредени играчи кога јас всушност ова го знам од самите играчи ;) Има распуштени раце управата остај ти Коце што кажува кажува ама се контраат увек тие копилињата Митев и компанија.Они мислеа да му дадат втора шанса на Џиџи ама гадно се заебаа.Сам знаеш после кој интервенираше и кој ги седна сите на маса и потоа се случи тоа што се случи.

Имаш клип бе убаво се гледа,какво буткање кога позади него немаше никој.Типот со намера иде да направи пенал и ти ми викаш имало туркање.Па неможе Темелков и остала компанија да заборават на правилата и да заборават да играат фудбал за само 1 месец.Смешна ти е изјавава дека немало бојкот од одредени играчи кога јас всушност ова го знам од самите играчи ;) Има распуштени раце управата остај ти Коце што кажува кажува ама се контраат увек тие копилињата Митев и компанија.Они мислеа да му дадат втора шанса на Џиџи ама гадно се заебаа.Сам знаеш после кој интервенираше и кој ги седна сите на маса и потоа се случи тоа што се случи.
Да де, играчите ти кажале, јас петко и станко го бојкотираме џиџи, така било тоа :tapp:
Управата има распуштени раце, да, т.е највеќе Савич, а он му даде па преголема слобода на Џиџи, а и двајцата работат по директива на Коце, ама како што ти кажав, не се умара он за клубот толку зошто и Џиџи и Савич, се обични партиски куропушачи, и како ќе им кажат од горе, така ќе прават, а за нив горниот е Коце ;)
Исто се збори и дека додека траела утакмицата уште со Пелистер, уште незавршена, на Џиџи му стигнала смс на телефон, во која гласело, после си даваш оставка, а од кој била пораката, и дали е точно тоа, неможам да ти потврдам...
И после, едни ја прифаќале, други ја одбивале оставката на Џиџи, и Коце ваљда раскрстил, чаобамбино Џиџи ;)
А и самиот на себеси, си станав досаден со мубабетов, се вртиме во кург, никакво фајде...

П.С. да ги прашам навивачите на Шкендија.
Вардаровите играчи што ви згрешија, па не им дадовте аплауз, како што викате, дека на секоја противничка екипа, на крај им аплаудирате, туку сте мавале со шишиња и камења, и неможеле да влезат у соблекувална. И играч на Вардар е погоден со камен.
Дали сте свесни/дали се свесни тие што мавале дека има и реванш во Скопје?
Треба и ние да ги масакрираме?
Ако имате нешто против, а имате, имате со навивачите на Вардар, не со фудбалерите, тие се минливи ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom