Имаш клип бе убаво се гледа,какво буткање кога позади него немаше никој.Типот со намера иде да направи пенал и ти ми викаш имало туркање.Па неможе Темелков и остала компанија да заборават на правилата и да заборават да играат фудбал за само 1 месец.Смешна ти е изјавава дека немало бојкот од одредени играчи кога јас всушност ова го знам од самите играчи

Има распуштени раце управата остај ти Коце што кажува кажува ама се контраат увек тие копилињата Митев и компанија.Они мислеа да му дадат втора шанса на Џиџи ама гадно се заебаа.Сам знаеш после кој интервенираше и кој ги седна сите на маса и потоа се случи тоа што се случи.
Да де, играчите ти кажале, јас петко и станко го бојкотираме џиџи, така било тоа
Управата има распуштени раце, да, т.е највеќе Савич, а он му даде па преголема слобода на Џиџи, а и двајцата работат по директива на Коце, ама како што ти кажав, не се умара он за клубот толку зошто и Џиџи и Савич, се обични партиски куропушачи, и како ќе им кажат од горе, така ќе прават, а за нив горниот е Коце
Исто се збори и дека додека траела утакмицата уште со Пелистер, уште незавршена, на Џиџи му стигнала смс на телефон, во која гласело, после си даваш оставка, а од кој била пораката, и дали е точно тоа, неможам да ти потврдам...
И после, едни ја прифаќале, други ја одбивале оставката на Џиџи, и Коце ваљда раскрстил, чаобамбино Џиџи
А и самиот на себеси, си станав досаден со мубабетов, се вртиме во кург, никакво фајде...
П.С. да ги прашам навивачите на Шкендија.
Вардаровите играчи што ви згрешија, па не им дадовте аплауз, како што викате, дека на секоја противничка екипа, на крај им аплаудирате, туку сте мавале со шишиња и камења, и неможеле да влезат у соблекувална. И играч на Вардар е погоден со камен.
Дали сте свесни/дали се свесни тие што мавале дека има и реванш во Скопје?
Треба и ние да ги масакрираме?
Ако имате нешто против, а имате, имате со навивачите на Вардар, не со фудбалерите, тие се минливи