Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Од Куманово братче
Стадионот е добар и теренот , а за услуги незнам ( не сум видел )
За жал немаме клуб

Баш сакав да се надоврзам на твојот муабет. Моментално во Куманово освен ''пакистанските клубови'' има ли некој Македонски клуб ? Има ли некаква идеа за реорганизација и враќање или правење на некој стабилен клуб ? Имам слушнато дека стадионот бил прилично добар и колку собира? Жална е ситуацијата во Македонија...

Баш сакав да се надоврзам на твојот муабет. Моментално во Куманово освен ''пакистанските клубови'' има ли некој Македонски клуб ? Има ли некаква идеа за реорганизација и враќање или правење на некој стабилен клуб ? Имам слушнато дека стадионот бил прилично добар и колку собира? Жална е ситуацијата во Македонија...
Во право си друже !
За капацитет незнам - никогаш не сум отишол ....

Од Куманово братче
Стадионот е добар и теренот , а за услуги незнам ( не сум видел )
За жал немаме клуб
епа за вас таквите...треба телевизија ...шо да прајме пријателе да се надеваме на подобра иднина :D

Има карпош во трета лига играат

не сум сигрурен , ваљда , не викам не !
Карпош игра во трета лига, Куманово до оваа сезона играа во четврта ама на почеток на сезонава се откажаа и од четврта...
Од другиве, Башкими е трета лига...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom