Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Од Куманово братче
Стадионот е добар и теренот , а за услуги незнам ( не сум видел )
За жал немаме клуб

Баш сакав да се надоврзам на твојот муабет. Моментално во Куманово освен ''пакистанските клубови'' има ли некој Македонски клуб ? Има ли некаква идеа за реорганизација и враќање или правење на некој стабилен клуб ? Имам слушнато дека стадионот бил прилично добар и колку собира? Жална е ситуацијата во Македонија...

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Баш сакав да се надоврзам на твојот муабет. Моментално во Куманово освен ''пакистанските клубови'' има ли некој Македонски клуб ? Има ли некаква идеа за реорганизација и враќање или правење на некој стабилен клуб ? Имам слушнато дека стадионот бил прилично добар и колку собира? Жална е ситуацијата во Македонија...
Во право си друже !
За капацитет незнам - никогаш не сум отишол ....

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
Од Куманово братче
Стадионот е добар и теренот , а за услуги незнам ( не сум видел )
За жал немаме клуб
епа за вас таквите...треба телевизија ...шо да прајме пријателе да се надеваме на подобра иднина :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Има карпош во трета лига играат

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
не сум сигрурен , ваљда , не викам не !
Карпош игра во трета лига, Куманово до оваа сезона играа во четврта ама на почеток на сезонава се откажаа и од четврта...
Од другиве, Башкими е трета лига...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom