Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Од кај па виде дека испровоцирав? Пишав резултат и побарав слики од Балисти. Нека се јави јавно член каде што мислењето тука за Шкендија му е избришано без причина.
Па коа се коментираше во текот на првенството и после тоа за Шкендија на оваа тема .. сигурно јас не се бунев тука оти се зборело за Шкендија.

Е како не е провокација кога после 5минути од завршувањето на мечот се јачаш и бараш слики. И ако не си видел има тема за европските натпреварувања.

0:0 :) Која Шкендија бе !!! Реков јас Шкендија и Вардар отпаѓат, а Ренова и Металург одат понатаму...
Денес си ја фатив Шкендија X2 @ 2.33 знаев дека нема да тепа, ептен ги фаворизираа Шкендија, а Портадаун не е лоша екипа, no коефициентот се должи на слабата лига (Северна Ирска) но јас сум сигурен дека нашата е многу послаба од нивната !!!

0:0 :) Која Шкендија бе !!! Реков јас Шкендија и Вардар отпаѓат, а Ренова и Металург одат понатаму...
Денес си ја фатив Шкендија X2 @ 2.33 знаев дека нема да тепа, ептен ги фаворизираа Шкендија, а Портадаун не е лоша екипа, no коефициентот се должи на слабата лига (Северна Ирска) но јас сум сигурен дека нашата е многу послаба од нивната !!!

па и да знаеш дека нашата лига е послаба, лига каде што на стадион нема струја и топла вода ебати лигата, треба да се забрани да се игра, да ти ебам и ФФМ и сите спортки работници во МКД, како бе не се срамат .

па и да знаеш дека нашата лига е послаба, лига каде што на стадион нема струја и топла вода ебати лигата, треба да се забрани да се игра, да ти ебам и ФФМ и сите спортки работници во МКД, како бе не се срамат .
Зашто бе да се срамат од бизнис преку кој вртат милиони ,ти да работиш нешо и да правиш милиони ќе се срамиш ли од тоа што ќе го работиш :D

Кога ќе се знае распоредот за нареднава сезона ? Кога би било 1во коло ?

Кога ќе се знае распоредот за нареднава сезона ? Кога би било 1во коло ?
1во коло е на 5 август ,а другата недела мислам дека е ждрепката кој со кого ќе игра

stvarno nemavme sreka so portadown, okolu 6,7 100% shansi ne gi iskoristivme.

ama sum siguren deka tamu ke tepame.

Зашто бе да се срамат од бизнис преку кој вртат милиони ,ти да работиш нешо и да правиш милиони ќе се срамиш ли од тоа што ќе го работиш :D

можеш да имаш све ама ако немаш достоинство и образ све е бадијала, не вреди, барем јас така мислам, можеби грешам ама никогаш нема да го сменам мојот став, јас знам дека ти се шалиш ама не можеме сите да бидеме стока како овие официалниве личности што го водат нашиов фудбал.

Ко шо глеам на лајвскор со 2 гола на Муарем Бајрами од пенал.

Ренова веројатно се фати за дефанзивна игра ...

Renova 3-0

Metalurg vodi 0-1 od vtorata minuta...

I like this ^

Edit Renova vodi 4-0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom