Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Од кај па виде дека испровоцирав? Пишав резултат и побарав слики од Балисти. Нека се јави јавно член каде што мислењето тука за Шкендија му е избришано без причина.
Па коа се коментираше во текот на првенството и после тоа за Шкендија на оваа тема .. сигурно јас не се бунев тука оти се зборело за Шкендија.

Е како не е провокација кога после 5минути од завршувањето на мечот се јачаш и бараш слики. И ако не си видел има тема за европските натпреварувања.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
0:0 :) Која Шкендија бе !!! Реков јас Шкендија и Вардар отпаѓат, а Ренова и Металург одат понатаму...
Денес си ја фатив Шкендија X2 @ 2.33 знаев дека нема да тепа, ептен ги фаворизираа Шкендија, а Портадаун не е лоша екипа, no коефициентот се должи на слабата лига (Северна Ирска) но јас сум сигурен дека нашата е многу послаба од нивната !!!

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.474
Поени од реакции
9.196
0:0 :) Која Шкендија бе !!! Реков јас Шкендија и Вардар отпаѓат, а Ренова и Металург одат понатаму...
Денес си ја фатив Шкендија X2 @ 2.33 знаев дека нема да тепа, ептен ги фаворизираа Шкендија, а Портадаун не е лоша екипа, no коефициентот се должи на слабата лига (Северна Ирска) но јас сум сигурен дека нашата е многу послаба од нивната !!!
па и да знаеш дека нашата лига е послаба, лига каде што на стадион нема струја и топла вода ебати лигата, треба да се забрани да се игра, да ти ебам и ФФМ и сите спортки работници во МКД, како бе не се срамат .

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
па и да знаеш дека нашата лига е послаба, лига каде што на стадион нема струја и топла вода ебати лигата, треба да се забрани да се игра, да ти ебам и ФФМ и сите спортки работници во МКД, како бе не се срамат .
Зашто бе да се срамат од бизнис преку кој вртат милиони ,ти да работиш нешо и да правиш милиони ќе се срамиш ли од тоа што ќе го работиш :D

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Кога ќе се знае распоредот за нареднава сезона ? Кога би било 1во коло ?

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Кога ќе се знае распоредот за нареднава сезона ? Кога би било 1во коло ?
1во коло е на 5 август ,а другата недела мислам дека е ждрепката кој со кого ќе игра

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
stvarno nemavme sreka so portadown, okolu 6,7 100% shansi ne gi iskoristivme.

ama sum siguren deka tamu ke tepame.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.474
Поени од реакции
9.196
Зашто бе да се срамат од бизнис преку кој вртат милиони ,ти да работиш нешо и да правиш милиони ќе се срамиш ли од тоа што ќе го работиш :D
можеш да имаш све ама ако немаш достоинство и образ све е бадијала, не вреди, барем јас така мислам, можеби грешам ама никогаш нема да го сменам мојот став, јас знам дека ти се шалиш ама не можеме сите да бидеме стока како овие официалниве личности што го водат нашиов фудбал.

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.135
Поени од реакции
2.320
Ренова уште во првите минути води со 2-0

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Ко шо глеам на лајвскор со 2 гола на Муарем Бајрами од пенал.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Ренова веројатно се фати за дефанзивна игра ...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Renova 3-0

Metalurg vodi 0-1 od vtorata minuta...

I like this ^

Edit Renova vodi 4-0

Статус
Затворена за нови мислења.