Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Денес гледам многу очекуваат победа на Тетекс :) што стана со Работнички не е лесна утакмица ова

Конечни резултати од денес:

11 Октомври - Напредок 2:2
Металург - Охрид 6:0
Турново - Ренова 0:1
Тетекс - Работнички 1:1

Ете го прогнозерот, штета што никогаш не може да погоди некој натпревар, а толку 'кладилничарски' потенцијал има во неговата црпка...

Ете го прогнозерот, штета што никогаш не може да погоди некој натпревар, а толку 'кладилничарски' потенцијал има во неговата црпка...

da ne si zabrael lanskata sezon koga od pocetok zborev deka Shkendija ima potencial za shampionska titula a vie se smevte.... !

KE VIDIME UTRE PA KE ZBORIME...

da ne si zabrael lanskata sezon koga od pocetok zborev deka Shkendija ima potencial za shampionska titula a vie se smevte.... !

KE VIDIME UTRE PA KE ZBORIME...

Па јас кажав дека си прогнозериште... Него уште од сега ти го знам оправдувањето во случај да победи Вардар утре, ама ајде нема да го коментирам додека не заврши натпреварот.

crystalball.JPG

Па јас кажав дека си прогнозериште... Него уште од сега ти го знам оправдувањето во случај да победи Вардар утре, ама ајде нема да го коментирам додека не заврши натпреварот.

crystalball.JPG
Ако тепаме се знаело уше од почеток дека вмро ни ја дале титулата :pos::pos::pos:

за судиите (y) цццц
ВАРДАР – БРЕГАЛНИЦА
Главен судија Ставрев Александар – Скопје
1 асистент Кировски Марјан - Скопје
2 асистент Димовски Александар - Скопје
4 судија Јакимовски Дејан - Скопје

Го чекаме нестрпливо јасновидецот Нострадамус од Тетово да ни објасни зашто не му се оствари предвидувањето :pos:Да погодам од прва: Се знае од почеток оваа сезона кој ќе биде шампион :LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom