vardar ke kiksira utre 100%
da ne si zabrael lanskata sezon koga od pocetok zborev deka Shkendija ima potencial za shampionska titula a vie se smevte.... !Ете го прогнозерот, штета што никогаш не може да погоди некој натпревар, а толку 'кладилничарски' потенцијал има во неговата црпка...
Па јас кажав дека си прогнозериште... Него уште од сега ти го знам оправдувањето во случај да победи Вардар утре, ама ајде нема да го коментирам додека не заврши натпреварот.da ne si zabrael lanskata sezon koga od pocetok zborev deka Shkendija ima potencial za shampionska titula a vie se smevte.... !
KE VIDIME UTRE PA KE ZBORIME...
Ако тепаме се знаело уше од почеток дека вмро ни ја дале титулатаПа јас кажав дека си прогнозериште... Него уште од сега ти го знам оправдувањето во случај да победи Вардар утре, ама ајде нема да го коментирам додека не заврши натпреварот.
Ако тепаме се знаело уше од почеток дека вмро ни ја дале титулата
--- надополнето: Dec 11, 2011 1:56 PM ---vardar ke kiksira utre 100%
Смисли оправдување?da ne si zabrael lanskata sezon koga od pocetok zborev deka Shkendija ima potencial za shampionska titula a vie se smevte.... !
KE VIDIME UTRE PA KE ZBORIME...
Баш ме интересира како ќе ја демантира својата 100% сигурност--- надополнето: Dec 11, 2011 1:56 PM ---
Смисли оправдување?