Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 август 2010
Мислења
323
Поени од реакции
138
Денес гледам многу очекуваат победа на Тетекс :) што стана со Работнички не е лесна утакмица ова

П

Паспарту

Гостин
Конечни резултати од денес:

11 Октомври - Напредок 2:2
Металург - Охрид 6:0
Турново - Ренова 0:1
Тетекс - Работнички 1:1

П

Паспарту

Гостин
Ете го прогнозерот, штета што никогаш не може да погоди некој натпревар, а толку 'кладилничарски' потенцијал има во неговата црпка...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Ете го прогнозерот, штета што никогаш не може да погоди некој натпревар, а толку 'кладилничарски' потенцијал има во неговата црпка...
da ne si zabrael lanskata sezon koga od pocetok zborev deka Shkendija ima potencial za shampionska titula a vie se smevte.... !

KE VIDIME UTRE PA KE ZBORIME...

П

Паспарту

Гостин
da ne si zabrael lanskata sezon koga od pocetok zborev deka Shkendija ima potencial za shampionska titula a vie se smevte.... !

KE VIDIME UTRE PA KE ZBORIME...
Па јас кажав дека си прогнозериште... Него уште од сега ти го знам оправдувањето во случај да победи Вардар утре, ама ајде нема да го коментирам додека не заврши натпреварот.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Па јас кажав дека си прогнозериште... Него уште од сега ти го знам оправдувањето во случај да победи Вардар утре, ама ајде нема да го коментирам додека не заврши натпреварот.

Ако тепаме се знаело уше од почеток дека вмро ни ја дале титулата :pos::pos::pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.887
за судиите (y) цццц
ВАРДАР – БРЕГАЛНИЦА
Главен судија Ставрев Александар – Скопје
1 асистент Кировски Марјан - Скопје
2 асистент Димовски Александар - Скопје
4 судија Јакимовски Дејан - Скопје

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Го чекаме нестрпливо јасновидецот Нострадамус од Тетово да ни објасни зашто не му се оствари предвидувањето :pos:Да погодам од прва: Се знае од почеток оваа сезона кој ќе биде шампион :LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom