Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Makedonija GP0 - 1RenovaSileks0 - 1PobedaTeteks Tetovo1 - 0VardarTurnovo2 - 0Sloga JugomagnatRabotnicki5 - 1MilanoPelister3 - 0Met. Skopje :vozbud:

Тетекс - Вардар 1:0
Силекс - Победа 0:1
Македонија ЃП - Ренова 0:1
Турново - Слога Ј. 2:0
Пелистер - Металург 3:0
Работнички - Милано 5:1

Еве малку попрегледно. Измислиле луѓето и кирилична поддршка, и space тастер и enter тастер .... :smir:

Победа-Тетекс = 2-0
Ренова-Работнички = 2-0

Двете утакмице со идентичен резултат..:)

Вардар-Македонија ЃП = Одложена
Шљога-Силекс = Одложена
Металург-Турново = Одложена
Милано-Пелистер = Одложена

Победа-Тетекс = 2-0
Ренова-Работнички = 2-0

Двете утакмице со идентичен резултат..:)

Вардар-Македонија ЃП = Одложена
Шљога-Силекс = Одложена
Металург-Турново = Одложена
Милано-Пелистер = Одложена

И двете наместени, што е најважно :)

Зошто толку одложени утакмици?

И јас сум за бојкот и го подржувам бојкотот, но верувајте дека ффм одма ќе им замачка очи на луѓето што ги водат овие клубови. Ќе се потроши некое евро, ќе се стават 100-200 столчиња на стадион, малку трева и опаааа ете ги тие што бојкотираа за некој ден или месец ќе го креваат спасителот Хари на раце...

THIS IS MACEDONIA :music5:

Подршка за екипите, само се гледа кој не бојкотира. Победа и Ренова. Тие шо зависат од федерацијата.

Во Куманово екипата на Пелистер пристигна во 14. 10 ч. и поради опасноста од стемнување не се одигра натпреварот со ФК Милано

:tapp::tapp::tapp::kesa::kesa::kesa:
ми се плаче од мака колку ни е жален фудбалот цццц

Ocigledno i tvojot Teteks,a i Rabotnicki..
Не навивам за ниедна екипа од Македонија, незнам ни табела ни резултати, не ми боли куро за ниедна екипа. Мене ми е битна репрезентацијата, а ова што се дешава со бојкоти не оди на арно за неа.
За се тоа е крив твојот сограѓанин Куралампие.

Да даде господ цела сезона да бојкотираат, па да видиме дали тогаш ќе го сменат овој шутракот !

Мора да се истера работата до крај оти ке наебаат неколку клубови само,
фудбалерите на Пелистер сакале да играат но од управата му беа одземени книшките,па потоа тргнале само со лични карти но стигнале касно во Куманово.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom