Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Шкендија и Вардар ке ја водат борбата за титула..се мислев дека и металург ке биде тука али не можат со таква мртва игра цело време да се вадат.

Ja mislim deka Shkendija ima po soliden tim i podobar sponzor i od vardar... !
ako ide sve kako sto treba (bez cicko grujo da intevernira nesto) pak ova godina ke bideme shampioni !

Колку е тежок во пари газдата на Шкендија?
Не се битни парите, газдата на Реал е потежок од оној на Барса и Арапите на Сити се потешки од Американците на Јунајтед, ама кој кого го мачка ? :D

Ja mislim deka Shkendija ima po soliden tim i podobar sponzor i od vardar... !
ako ide sve kako sto treba (bez cicko grujo da intevernira nesto) pak ova godina ke bideme shampioni !
Си правите алиби уште од сега,а ? хехехх и најпоштено што може титула да освоиме за вас од Грујо поклонета ќе биде..................
Иначе не би бил толку сигурен дека имате нешто многу појак тим.Со Вајс,Гроздановски,Оса,Ивановски,Лико,Стјепановиќ,Бојовиќ,Петров,Стојаковиќ, Ранѓеловиќ,а ако дојде и Васовски ние ќе имаме екипа која тешко кој ќе може да ја победи.Башка имаме и спред мене одличен тренер за во Македонија.

Не се битни парите, газдата на Реал е потежок од оној на Барса и Арапите на Сити се потешки од Американците на Јунајтед, ама кој кого го мачка ? :D

Онака сакав да знам во што е постабилен дали во пари или во килажа :D

Си правите алиби уште од сега,а ? хехехх и најпоштено што може титула да освоиме за вас од Грујо поклонета ќе биде..................
Иначе не би бил толку сигурен дека имате нешто многу појак тим.Со Вајс,Гроздановски,Оса,Ивановски,Лико,Стјепановиќ,Бојовиќ,Петров,Стојаковиќ, Ранѓеловиќ,а ако дојде и Васовски ние ќе имаме екипа која тешко кој ќе може да ја победи.Башка имаме и спред мене одличен тренер за во Македонија.

koj od od ovie sega za sega igrat za reprezentacijata ?

Колку е тежок во пари газдата односно спонзорот на Шкендија?

ne e mnogu bogat !

Toj koga vleze u Shkendija kako objektiv bese Shkendija da vleze u Prva liga !
Nikoj ne ocekuvase deka ke bideme Shampioni ! I posle zarabotivme mnogu pari vo leto !
Na primer prodadovme 2 talenti i zemavme okolu 500.000-600.000 Evra plus parite od Liga na Shampioni Shampionska titula !!
Plus ova sezona Shkendija ima 2 novi sponzori Agropolog i Papaya Club (eden od najbogatite vo Tetovo) !
Kako sto znam Mensur Kurtishi zema negde 7.000-8.000 Evra mesecno + Premija za sekoja vtora utakmica dobiena po 1.000 Evra !
--- надополнето: Sep 20, 2011 8:51 PM ---
За Македонската Гроздановски, но што е тоа битно ? :)
najdobrite igrat za reprezentacijata neli ?
Nie imame 2 !
Useini i Hasani sega na red e i tretiot Kurtishi !

koj od od ovie sega za sega igrat za reprezentacijata ?
Гроздановски....
Иначе јакото мерило,нашата репрезентација која ни Андора не може да ја тепа на домашен терен во која најбитно нешто за да влезеш е да имаш врски...........
А тоа што Бојовиќ,Лико,Стојаковиќ,Ранѓеловиќ и Оса се странци,а се подобри од дел од нашиве репрезентативци,тоа да не збориме...................
Не викам дека Шкендија е слаба екипа,за во Македонија сте јаки,но репрезентацијата не ми е мерило за ништо.Вардар не е случајно прв или како по заслуга на Грујо како што сакате да покажете............

ne e mnogu bogat !

Nikoj ne ocekuvase deka ke bideme Shampioni ! I posle zarabotivme mnogu pari vo leto !
Na primer prodadovme 2 talenti i zemavme okolu 500.000-600.000 Evra plus parite od Liga na Shampioni Shampionska titula !!
Plus ova sezona Shkendija ima 2 novi sponzori Agropolog i Papaya Club (eden od najbogatite vo Tetovo) !
Kako sto znam Mensur Kurtishi zema negde 7.000-8.000 Evra mesecno + Premija za sekoja vtora utakmica dobiena po 1.000 Evra !

Nie imame 2 !
Одговор ти даде TheTrooper :)
пс. Утре уште една трансфер бомба во Вардар но не Васоски, пазете се :D

Гроздановски....
Иначе јакото мерило,нашата репрезентација која ни Андора не може да ја тепа на домашен терен во која најбитно нешто за да влезеш е да имаш врски...........
А тоа што Бојовиќ,Лико,Стојаковиќ,Ранѓеловиќ и Оса се странци,а се подобри од дел од нашиве репрезентативци,тоа да не збориме...................
Не викам дека Шкендија е слаба екипа,за во Македонија сте јаки,но репрезентацијата не ми е мерило за ништо.Вардар не е случајно прв или како по заслуга на Грујо како што сакате да покажете............

Ne rekov deka Vardar ne zaslusuva da bide prv !! tuku deka ostana vo Prva liga "pickarski" !
Go smenivte i imeto samo da ne igrate 2 liga ! I nie igravme 2 sezoni vo vtora liga i Pelister igra ova sezona 2 liga nisto strashno ne e !
ja mislim deka Shkendija ima soliden tim isto taka i vardar no ako ide sve kako sto treba pak ke recam Shkendija ke bide Shampion ova godina !

Ne rekov deka Vardar ne zaslusuva da bide prv !! tuku deka ostana vo Prva liga "pickarski" !
Go smenivte i imeto samo da ne igrate 2 liga ! I nie igravme 2 sezoni i Pelister igra ova sezona 2 liga nisto strashno ne e !
ja mislim deka Shkendija ima soliden tim isto taka i vardar no ako ide sve kako sto treba pak ke recam Shkendija ke bide Shampion ova godina !
Нареден пат кога ќе спомнеш дека Вардар го сменил името нема да остане на избришан пост или опомена... Илјада пати е зборено за тоа и приложен доказ од ЦР. Да не се навраќаме на тие муабети...

ne e mnogu bogat !

Nie imame 2 !

Приказната не ме интересираше прашав за спонзорот. Штом не е тежок немој да викаш дека е постабилен од спонзорот на Вардар или пак уште помалку од оној на Металург

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom