Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2011
Мислења
10.302
Поени од реакции
18.326
Шкендија и Вардар ке ја водат борбата за титула..се мислев дека и металург ке биде тука али не можат со таква мртва игра цело време да се вадат.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Ja mislim deka Shkendija ima po soliden tim i podobar sponzor i od vardar... !
ako ide sve kako sto treba (bez cicko grujo da intevernira nesto) pak ova godina ke bideme shampioni !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Колку е тежок во пари газдата на Шкендија?
Не се битни парите, газдата на Реал е потежок од оној на Барса и Арапите на Сити се потешки од Американците на Јунајтед, ама кој кого го мачка ? :D

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Ja mislim deka Shkendija ima po soliden tim i podobar sponzor i od vardar... !
ako ide sve kako sto treba (bez cicko grujo da intevernira nesto) pak ova godina ke bideme shampioni !
Си правите алиби уште од сега,а ? хехехх и најпоштено што може титула да освоиме за вас од Грујо поклонета ќе биде..................
Иначе не би бил толку сигурен дека имате нешто многу појак тим.Со Вајс,Гроздановски,Оса,Ивановски,Лико,Стјепановиќ,Бојовиќ,Петров,Стојаковиќ, Ранѓеловиќ,а ако дојде и Васовски ние ќе имаме екипа која тешко кој ќе може да ја победи.Башка имаме и спред мене одличен тренер за во Македонија.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Не се битни парите, газдата на Реал е потежок од оној на Барса и Арапите на Сити се потешки од Американците на Јунајтед, ама кој кого го мачка ? :D
Онака сакав да знам во што е постабилен дали во пари или во килажа :D

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Си правите алиби уште од сега,а ? хехехх и најпоштено што може титула да освоиме за вас од Грујо поклонета ќе биде..................
Иначе не би бил толку сигурен дека имате нешто многу појак тим.Со Вајс,Гроздановски,Оса,Ивановски,Лико,Стјепановиќ,Бојовиќ,Петров,Стојаковиќ, Ранѓеловиќ,а ако дојде и Васовски ние ќе имаме екипа која тешко кој ќе може да ја победи.Башка имаме и спред мене одличен тренер за во Македонија.
koj od od ovie sega za sega igrat za reprezentacijata ?

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Колку е тежок во пари газдата односно спонзорот на Шкендија?
ne e mnogu bogat !

Toj koga vleze u Shkendija kako objektiv bese Shkendija da vleze u Prva liga !
Nikoj ne ocekuvase deka ke bideme Shampioni ! I posle zarabotivme mnogu pari vo leto !
Na primer prodadovme 2 talenti i zemavme okolu 500.000-600.000 Evra plus parite od Liga na Shampioni Shampionska titula !!
Plus ova sezona Shkendija ima 2 novi sponzori Agropolog i Papaya Club (eden od najbogatite vo Tetovo) !
Kako sto znam Mensur Kurtishi zema negde 7.000-8.000 Evra mesecno + Premija za sekoja vtora utakmica dobiena po 1.000 Evra !
--- надополнето: Sep 20, 2011 8:51 PM ---
За Македонската Гроздановски, но што е тоа битно ? :)
najdobrite igrat za reprezentacijata neli ?
Nie imame 2 !
Useini i Hasani sega na red e i tretiot Kurtishi !

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
koj od od ovie sega za sega igrat za reprezentacijata ?
Гроздановски....
Иначе јакото мерило,нашата репрезентација која ни Андора не може да ја тепа на домашен терен во која најбитно нешто за да влезеш е да имаш врски...........
А тоа што Бојовиќ,Лико,Стојаковиќ,Ранѓеловиќ и Оса се странци,а се подобри од дел од нашиве репрезентативци,тоа да не збориме...................
Не викам дека Шкендија е слаба екипа,за во Македонија сте јаки,но репрезентацијата не ми е мерило за ништо.Вардар не е случајно прв или како по заслуга на Грујо како што сакате да покажете............

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
ne e mnogu bogat !

Nikoj ne ocekuvase deka ke bideme Shampioni ! I posle zarabotivme mnogu pari vo leto !
Na primer prodadovme 2 talenti i zemavme okolu 500.000-600.000 Evra plus parite od Liga na Shampioni Shampionska titula !!
Plus ova sezona Shkendija ima 2 novi sponzori Agropolog i Papaya Club (eden od najbogatite vo Tetovo) !
Kako sto znam Mensur Kurtishi zema negde 7.000-8.000 Evra mesecno + Premija za sekoja vtora utakmica dobiena po 1.000 Evra !

Nie imame 2 !
Одговор ти даде TheTrooper :)
пс. Утре уште една трансфер бомба во Вардар но не Васоски, пазете се :D

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Гроздановски....
Иначе јакото мерило,нашата репрезентација која ни Андора не може да ја тепа на домашен терен во која најбитно нешто за да влезеш е да имаш врски...........
А тоа што Бојовиќ,Лико,Стојаковиќ,Ранѓеловиќ и Оса се странци,а се подобри од дел од нашиве репрезентативци,тоа да не збориме...................
Не викам дека Шкендија е слаба екипа,за во Македонија сте јаки,но репрезентацијата не ми е мерило за ништо.Вардар не е случајно прв или како по заслуга на Грујо како што сакате да покажете............
Ne rekov deka Vardar ne zaslusuva da bide prv !! tuku deka ostana vo Prva liga "pickarski" !
Go smenivte i imeto samo da ne igrate 2 liga ! I nie igravme 2 sezoni vo vtora liga i Pelister igra ova sezona 2 liga nisto strashno ne e !
ja mislim deka Shkendija ima soliden tim isto taka i vardar no ako ide sve kako sto treba pak ke recam Shkendija ke bide Shampion ova godina !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Ne rekov deka Vardar ne zaslusuva da bide prv !! tuku deka ostana vo Prva liga "pickarski" !
Go smenivte i imeto samo da ne igrate 2 liga ! I nie igravme 2 sezoni i Pelister igra ova sezona 2 liga nisto strashno ne e !
ja mislim deka Shkendija ima soliden tim isto taka i vardar no ako ide sve kako sto treba pak ke recam Shkendija ke bide Shampion ova godina !
Нареден пат кога ќе спомнеш дека Вардар го сменил името нема да остане на избришан пост или опомена... Илјада пати е зборено за тоа и приложен доказ од ЦР. Да не се навраќаме на тие муабети...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ne e mnogu bogat !

Nie imame 2 !
Приказната не ме интересираше прашав за спонзорот. Штом не е тежок немој да викаш дека е постабилен од спонзорот на Вардар или пак уште помалку од оној на Металург

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom