Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега ќе дојде некој и ќе ти рече, абе него го бараа и во Реал и во Барса, ама од љубов спрема Шкендија несакаше да иде :):):)

:pos::pos::pos:
Несреќно изгубиле од Партизан (вк. 0-5), па за до година ќе играле во ЛШ, затоа останал.
Башка да не го пропушти локалното дерби со Ренова :pos:

Еве го новото засилување на Шкендија:

:pos::pos::pos:
Несреќно изгубиле од Партизан (вк. 0-5), па за до година ќе играле во ЛШ, затоа останал.
Башка да не го пропушти локалното дерби со Ренова :pos:

А што мангуп си, сакаш да ги прикриеш траговите дека си албанец, па ајт да напишам нешто против Шкендија :pos:

А што мангуп си, сакаш да ги прикриеш траговите дека си албанец, па ајт да напишам нешто против Шкендија :pos:
?????????????????????
Ај објасни.
Ова дека во подфорумот на Вардар, напишав дека не ги сакам Комити.

лелелел, форумџииве, глупиот и тупиот се :pos::pos: Абе баљисто бе :tapp:

?????????????????????
Ај објасни.
Ова дека во подфорумот на Вардар, напишав дека не ги сакам Комити.

лелелел, форумџииве, глупиот и тупиот се :pos::pos: Абе баљисто бе :tapp:

Иронија глупчо, иронија!!!!
Беше наменета за тие што те нападнаа таму, ама тешко ти оди "to catch the point"

Ќе има линк нешто за Шкендија-11 Октомври? Знам лани кога играа со Вардар имаше на интернет во живо, па да не има и сега случајно...:)

Ќе има линк нешто за Шкендија-11 Октомври? Знам лани кога играа со Вардар имаше на интернет во живо, па да не има и сега случајно...:)

Не знам,тешко тоа.

Ако има нешто ќе пишам.

Кариерата ја започнал во SK Rapid Wien,па потоа играл SC-ESV Parndorf 1919,Magna Wiener Neustadt и последната сезона играше за Al-Taawon.
Ахам. Знаем познато ми беше имево и знаев дека играше у Австрија негде, мислев дека у Матерсбург ама у Рапид играл.

по први 45 мин.
Брегалница - Напредок 0-1
Металург - Турново 0-0
Силекс - Ренова 1-0

Ke igra utre Mensur Kurtishi? i Ferhan Hasani(Buba) ke igra utre od prva minutaa sakam da go punat golot na majmunite:ROFLMAO:

Брегалница - Напредок 0-1
Металург - Турново 1-0
Силекс - Ренова 2-1

Разочарува засега екипата на Брегалница. Напредок доаѓа до 6-тиот бод и е на делба на првото место со Металург.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom