Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Shkendija - 11 oktomvri 3-0 :DMnogu dobra igraa od nasive igraci vaka treba da prodolzat i ke se povtori pak proslata sezona:)Mensur Kurtishi ne igrase,so Rabotnicki ke debitira i cekam dobar rezultat.

Golovite za Shkendija Ersen Sali,Nebi Mustafi,Genc Hyseni

Golmanot na oktomvri tapa besee neka go odnesat u 3 4 liga da brani:ROFLMAO:

Информација има некој за Ѓорче - Миравци ?

Модератору има посебна тема за второлигашите :D

Иначе денеска Шкендија рутинирано без многу напор ги освои трите бода.11 Октомври додека беше резултатот 1-0 останаа со играч помалку бидејќи Буба беше срушен а веќе одеше сам кон голот,потоа исто така пак Буба го срушија а веќе беше еден на еден со голманот и пак црвен и пенал за нашите.

11 Октомври дефинитивно ќе се борат за опстанок заедно со Брегалница и Охрид.

Модератору има посебна тема за второлигашите :D

Иначе денеска Шкендија рутинирано без многу напор ги освои трите бода.11 Октомври додека беше резултатот 1-0 останаа со играч помалку бидејќи Буба беше срушен а веќе одеше сам кон голот,потоа исто така пак Буба го срушија а веќе беше еден на еден со голманот и пак црвен и пенал за нашите.

11 Октомври дефинитивно ќе се борат за опстанок заедно со Брегалница и Охрид.
Моја грешка :D

Шкендија убедлива денес...

Овие Балисти само за дерби натпревари ли се збираат?
Кога играт со Тетекс,Вардар... полна трибината позади голот што гледам по слики.
А сеа со 11 октомври многу малку народ..

Кога играт со Тетекс,Вардар... полна трибината позади голот што гледам по слики.
aj vednas sega nekoj komit ili vojvod da mu odgovori na deckoto, duri pred da zavrsam so ovoj post ja, sigurno nekoj postiral pred mene jadejki gomna

hahh gledas sutrak koj mesec e ? i kaj nas e ramazan sega:) ke zborime posle ramazan posle 30-ti;)

^ А што кога е кај вас рамазан не се оди на стадион ? Забрането е да се навива, или ?
П.С. А тие што биле на стадион, за нив не важи тоа ?

^ А што кога е кај вас рамазан не се оди на стадион ? Забрането е да се навива, или ?
П.С. А тие што биле на стадион, за нив не важи тоа ?

Верата пред се.Рамазан е еднаш годишно.А и башка се пости по 17 часа така да :).

Верата пред се.Рамазан е еднаш годишно.А и башка се пости по 17 часа така да :).

Не те сфатив баш, очигледно не се разбравме добро, значи прашањето беше каква врска има постењето со одењето на стадион ? Бидејќи како што гледам, некои биле на натпреварот, во мала бројка но имало луѓе. И исто така Соколи од Дебар биле на гостување во Битола денес баш.

Хахахах им го поби она слоганот ши ни го отепкоа со него.:pos:Абе тие муабети на некој од Париз да му ги кажите.Постат само некои радикални верници и овие шо веќе им се бројат деновите.Другите никој не пости...абе опростено им е овој месец и себапи да фаќаат.;)

Не те сфатив баш, очигледно не се разбравме добро, значи прашањето беше каква врска има постењето со одењето на стадион ? Бидејќи како што гледам, некои биле на натпреварот, во мала бројка но имало луѓе. И исто така Соколи од Дебар биле на гостување во Битола денес баш.

Па добро, за мене лично ќе ти кажам онда.Цел ден ми беше топло, неможам да јадам, неможам да пијам, мислиш дека имам нерви да отидам на стадион?А и башка ќе треба да опцујам некој таму, отиде и постот и се.
--- надополнето: Aug 7, 2011 10:58 PM ---
Хахахах им го поби она слоганот ши ни го отепкоа со него.:pos:Абе тие муабети на некој од Париз да му ги кажите.Постат само некои радикални верници и овие шо веќе им се бројат деновите.Другите никој не пости...абе опростено им е овој месец и себапи да фаќаат.;)

Не најозбилно ти зборам, не сум јас од никоја група, кур ме боли искрено.Ја не би отишол xDDDD.

ë?

Па добро, за мене лично ќе ти кажам онда.Цел ден ми беше топло, неможам да јадам, неможам да пијам, мислиш дека имам нерви да отидам на стадион?А и башка ќе треба да опцујам некој таму, отиде и постот и се.

Не најозбилно ти зборам, не сум јас од никоја група, кур ме боли искрено.Ја не би отишол xDDDD.

ë?
Ојде јабана сеа ? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom