Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
која лига сме.
Работнички едвај ја тепа Брегалница дома, а сега губат од Напредок.
Металурк потешко од очекувањата, не знам каква била играта...
Ренова реално нема шанси за ништо повеќе сезонава.
Ќе биде интересно утре да видиме што ќе направи шкендија.
Ако остане буба и ако го земат овој куртиши, мислам дека ќе го имаат најдобриот напад во лигата.
За шампиони, тешко по вторпат, ама ќе биде интересно првенството.

која лига сме.
Работнички едвај ја тепа Брегалница дома, а сега губат од Напредок.
Металурк потешко од очекувањата, не знам каква била играта...

Во секоја лига па дури и во топ трите лиги се случува фаворитот да потфрли или да помине потешко од очекувањата. Така да како изиграл Работнички во период кога се спремаше и за Анортозис не е мерило за лигата.
Патем лигата одамна е упропастена.

Ekipata na Shkendija

Goalkeeper: Marko Jovanovski, Adis Veliu, Suat Mehmedi.

Defender: Ilir Elmazovski, Vlladimir Nikitoviç, Sedat Berisha, Ardian Cuculi, Nenad Mishkovski, Marijan Bilbilovski, Mexhit Neziri.

Medfield: Nebi Mustafi, Muhamet Huseini ,Izair Emini, Oliver Peev, Elmedin Rexhepi, Mirosllav Jovanovski, Gjelbrim Taipi, Jasir Selmani.

Stricker: Ferhan Hasani, Mensur Kurtishi, Ersen Sali, Genc Hiseni.

ako sum zaboravil nekoj neka me citira :)

DREAM TEAM!

Ekipata na Shkendija

Defender: Ilir Elmazovski, Vlladimir Nikitoviç, Sedat Berisha, Ardian Cuculi, Nenad Mishkovski, Marijan Bilbilovski, Mexhit Neziri.

Medfield: Nebi Mustafi, Muhamet Huseini ,Izair Emini, Oliver Peev, Elmedin Rexhepi, Mirosllav Jovanovski, Gjelbrim Taipi, Jasir Selmani.

DREAM TEAM!

Колку ти е точна информацијава за Суат? Официјално нигде нема, а знам дека само се шпекулираше... Башка играше на подготвителните за Гостивар...

Колку ти е точна информацијава за Суат? Официјално нигде нема, а знам дека само се шпекулираше... Башка играше на подготвителните за Гостивар...

Беше кај нас на проба ама не е веќе.Сега трет голман ни е од младинците.

Само да прашам нешто, не е провокација.

Нели првиот пут ка требаше Марко да дојде кај вас и излезе нешто да не потпише, некој од вас кажа “Балистите го забранија трансферот зошто е играч на Тетекс“?? Ме мрзи да го барам постот сега, ама сигурен сум дека имаше ваков коментар. Како тогаш го забранивте, а сега при доаѓањето на тројца играчи од Тетекс (меѓу кој е и “персоната нон грата“) не напраевте ништо?? Затоа не се силите друг пут, незнам со такви лжге што добијате, освен брукање како у случајов.

Само да прашам нешто, не е провокација.

Нели првиот пут ка требаше Марко да дојде кај вас и излезе нешто да не потпише, некој од вас кажа “Балистите го забранија трансферот зошто е играч на Тетекс“?? Ме мрзи да го барам постот сега, ама сигурен сум дека имаше ваков коментар. Како тогаш го забранивте, а сега при доаѓањето на тројца играчи од Тетекс (меѓу кој е и “персоната нон грата“) не напраевте ништо?? Затоа не се силите друг пут, незнам со такви лжге што добијате, освен брукање како у случајов.

Да го забранивме пошто не сакаа да му го продолжат договорот на Суат Зендели.Потоа му ги исполнија условите на Зендели и тој потпиша договор,но во меѓувреме му дојде понуда од Романски клуб па ни беше потребен квалитетен голман,кога се решија пак за Марко Јовановски решивме да не реагираме.

Ekipata na Shkendija

DREAM TEAM!
mnogu kvaliteten tim imame ocekuvam mnogu poveke ova sezona :)

Да го забранивме пошто не сакаа да му го продолжат договорот на Суат Зендели.Потоа му ги исполнија условите на Зендели и тој потпиша договор,но во меѓувреме му дојде понуда од Романски клуб па ни беше потребен квалитетен голман,кога се решија пак за Марко Јовановски решивме да не реагираме.
Чисти глупости са ова според мене. Ако на еден играч му се забрани да дојде у клубот, значи не го сакате, би му забраниле и после тоа. Не гледам логика у ова, ама океј вие си знаете.

Shkendija - 11 oktomvri 1 (3+)
Teteks - Ohrid 2004 1 (2-0,3-0)
Vardar - Rabotnicki 1 (1-0)

Чисти глупости са ова според мене. Ако на еден играч му се забрани да дојде у клубот, значи не го сакате, би му забраниле и после тоа. Не гледам логика у ова, ама океј вие си знаете.
koga imas podobar zosto da zemas polos golman .. ama ni otidna zendeli i ne ni ostana drugo osven da go zememe m.jovanovski

Прекин на натпреварот ФК БЕЛАСИЦА - ФК ОСОГОВО (пријателска) , околу 300 навивачи на ФК БЕЛАСИЦА се појавија на стадионот Младост па дел од нив влегоа на теренот со бакли и димни и го прекинаа натпреварот и порачаа дека нема да се игра фудбал во Струмица додека не се смени управата! УЛТРАС СТРУМИЦА

EJ??? има нешто клип да видиме ??

Има страна на која можат да се следат натпреварите од 2 македонска фудбалска лига во живо? Ако има дајте линк!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom