МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ!

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
files

оваа у зелената маичка мислам дека ја знам, и ако е таа е прва година средно. а може и да не е таа, не знам

оваа е моја генерација и учи кај мене у школо...тело гром фаца лом:toe:

Сандра да не се вика :toe: изглеа комшиката ми е :helou:

Нема врска..јас сум таа Ивана шо игра кантер на серверите :))) Не е таа Ивана шо мислаш :)

ај докажи :toe:
Стај слика од тебе и докажи оти грешам:vozbud::vozbud:

Ахахаххах...една од овие ми беше партнерка за полуматура..:kesa::kesa::kesa:....едно време за кеш работеше,сеа појма неам....

Темата е на место.
Има многу вакви слики, само кој да ги бара, обично одат на делит или пак малку се реметат помеѓу другари... знам дека имам неколку закопано некаде па ќе гледам да ги најдам. Инаку темата може да се вика Македонско Девојче - The Wall of Shame!!! :vozbud:

Жално е што девојчињава мислат дека од ваква работа има ќар. Нешто ова Бугарскиве и Српскиве певалки не знаат за елеганција а истиот дел им го бришат од мозокот и на нашите девојчиња преку своите настапи. Жално е што некој мисли дека ваква работа лесно поминува.
Едноставно нашите девојчиња треба да научат разлика помеѓу елегантно и толку кратко што газот ти се гледа.Се извинувам до вас девојки, но ваквите настапи заслужуваат со...
Jul10_godiva.jpg

и тебе те е фанал ветаро нема веза са ке донесат нова вакцина не се сеќири :)

OKеј ке закутам. Само ного ми е мерак ка ми кажуват оти грешам со доказ. Иначе убаво е да, дека зимаш дека пропагаш:smir:

TAL2s8402751-01.jpg

и оваа
и уште многу вакви слични каде што машките ги покажуваат стомачните и ги покажуваат рацете колку им се набилдани не се мајмунлаци а брату?
Значи они не се зау дрољ бар
Што ти се вика лицемерие.

И заборавив брату јас неам провокативни слики ниту пак слики воопшто ако ти така мислиш,пошто имам самодоверба и не ми треба реклами
-работава испаѓа за маживе:е расипана ороспија бидејќи не ми дава или не можам да имам такво нешто
-за жениве :таа е лесна бидејќи јас сум тешка сто кила

Значи колку ни е напредна младинава еј до 2015-16 кизнај шо ке се изнароди :pipi:

TAL2s8402751-01.jpg

и оваа
и уште многу вакви слични каде што машките ги покажуваат стомачните и ги покажуваат рацете колку им се набилдани не се мајмунлаци а брату?
Значи они не се зау дрољ бар
Што ти се вика лицемерие.

И заборавив брату јас неам провокативни слики ниту пак слики воопшто ако ти така мислиш,пошто имам самодоверба и не ми треба реклами
-работава испаѓа за маживе:е расипана ороспија бидејќи не ми дава или не можам да имам такво нешто
-за жениве :таа е лесна бидејќи јас сум тешка сто кила

Зошто како црнците настапуваш? You hate me because i`m black?!?
Темата е поставена за девојките кои поседуваат жичка на тотален кичерај и невкус а го презентираат преку интернет кој го врти светот а под нивното име стои “Macedonian girl“. Ваква репутација во моментов особено имаат романските девојки на кои им се смееме и ние, како и романските момчиња кои се тотални дебили и ја срамат својата земја преку својот лик, име и дело.

Секако, паралелно со оваа тема, можеш да отвориш и тема за македонските “мажи“ - дебили кои исто така по мрежата ги има во изобилство. Нема никаква шовинистичка нишка темава, затоа те молам смири се. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom