Македонски звучи подобро

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Друже, јас те знам како хејтер на турбо фолкот, дугме, чорба... често низ форумов читав негативни коментари за нив.
Те почитувам и тебе како член и музиката која ја слушаш, знаеш тоа, но верувај страшно ме нервираш со таквите коментари :D

Па види сега истанчен вкус јбг. :D Ако добро размислиш во право сум за нивната блискост.
А ако прајме муабет за квалитет тргни од класика, па до фјужн и прогресиви (зборувам за умешноста за правење музика).

Клик (Македонско).

Јас хејтам турбо, али почитувам и сакам наше, изворно :cool:

Мене искрено ми е сеедно за дуеливе, ни тоа, ни тоа ме интересира, али чисто за да има бар еден глас, ептен ми е срцка песната, а и се здробив јадејќи ги деновиве, Мандарина. :love: :D

Мене искрено ми е сеедно за дуеливе, ни тоа, ни тоа ме интересира, али чисто за да има бар еден глас, ептен ми е срцка песната, а и се здробив јадејќи ги деновиве, Мандарина. :love: :D

Кога веќе гласаш ради реда, гласај за 2 лајка да добиеш :D

Више ве поддржав еднаш за Слаткар мислам, џокерот за годинава е искористен, од 2014 повеќе. :D
Што џокер ќе беше ова еднаш годишно, а дуели има секој ден :D

Sky, Ќе те молам да не ми крадеш гласови друг пат. Предходниот дуел гласав за АјКју, не за Кисмет. :mad:

1. Санаториум (едитирано заради Турвиор) :D
2. Дабарот уфффффффффффф :vozbud:

Sky, Ќе те молам да не ми крадеш гласови друг пат. Предходниот дуел гласав за АјКју, не за Кисмет. :mad:

1. /
2. Дабарот уфффффффффффф :vozbud:

Aj сега за Санаториум. Металка си ти те знам :D

Остај го чупето , еве јас гласам за Санаториум (y) .
Во вториот дуел гласот апсолутно оди за Енко & co . + Чиста околина . Какво песниште е ова Дабаров нека сиби сестрата :D . Незнам ни сам колку имам скокано на времето кога излезе песната .

Јас?!o_O
Не Турви, далеку сум јас од металка. Ама ако е само заради тебе, еве едитирам мислење. Должен си, да знаеш. Памти па врати. ;)

Јас?!o_O
Не Турви, далеку сум јас од металка. Ама ако е само заради тебе, еве едитирам мислење. Должен си, да знаеш. Памти па врати. ;)

:) нема гајле бе уживајте и гласајте како ви душа сака. Победата нити носи милиони, нити па спокојство и мир.Онака тепаме време.

Остај го чупето , еве јас гласам за Санаториум (y) .
Во вториот дуел гласот апсолутно оди за Енко & co . + Чиста околина . Какво песниште е ова Дабаров нека сиби сестрата :D . Незнам ни сам колку имам скокано на времето кога излезе песната .
Последен пат јас скокав на саем на Дабарот, па може има 2 или 3 години.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom