Македонски звучи подобро

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам да ви напоменам дека песната "Молчи , молчи љубов моја " оригинално е првпат испеана од Нина Спирова и не е во ред да стои името на Верица Ристевска.
http://www.youtube.com/watch?v=FeztD8-T63Q

Ја има на листата и верзијата на Нина Спирова, па затоа сакам да напоменам дека не е во ред што си напишал ваков коментар. ;)

Ја има на листата и верзијата на Нина Спирова, па затоа сакам да напоменам дека не е во ред што си напишал ваков коментар. ;)

Не сум запознат со целосната листа , се извинувам , но не знаев дека една песна на листата е застапена со повеќе изведувачи , па посочив кој оригинално ја отпеал. :)

Не сум запознат со целосната листа , се извинувам , но не знаев дека една песна на листата е застапена со повеќе изведувачи , па посочив кој оригинално ја отпеал. :)

Нема проблем, и извини што бев помалку саркастичен во мојот коментар, денес не ми е денот дефинитивно. Комплетната листа можеш да ја најдеш тука: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AojTqu2DcrW7dE9IUFAyVUVtZzBBTUI2MEx6U2lUOVE#gid=0

Лидијa - Ти си тој
01. Не_Сум_ЏинЏер
02.MAJA 345
03. Sungerot Bob
04. blue ladybug
05. Zlatikevichius
06. Maryah.C
07. AlternativeF
08. Ne_sum_ja
09. Shakti
10. Forrest Gump
Верица Ристевска - Молчи молчи љубов моја​
01. turvior​
02. Кики.​
03. RickyLFC9​
04. Sp4wN-​
05. Crazy in Love​
06. Рудници и​
07. bebush​
08. .Sky.​
09. Rigel Kent​
Пеце Огненов - Манастирски сон
01. RickyLFC9
02. Zlatikevichius
03. DaniBMW
04. AceCaleb
05. bebush
06. .Sky.
07. kazioX
08. Ne_sum_ja
09. Shakti
DJ KHAZAR - МНОГУ СОЛЗИ ИСПЛАКАВ​
01. Sungerot Bob​
02. Петар Р.​
Наредни дуели:
Дуел 1
Чалгија соунд систем - Твојте очи, Лено
Vs
Калиопи - Остани во мене
Дуел 2
Љупка Апостолова - Ми вети ти
///
Vs
Сенка Валентанлиќ

1. Повеќе ми се свиѓа од Баклава верзијата (мислам дека и таа е во изборот, така да кога тогаш ќе се појави), ама секоја верзија ми се свиѓа пошто едноставно е преубава песната, а и ме потсеќа на една посебна личност. :X3:

Како што стои во насловот на песната на YouTube преведено на англиски - Your Eyes, Lena :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom