Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно прашање, дали примаат во војска со диопттија за од далеко 1 и 1 25 за професионален војник прашувам зошто иам видено со наочари
И ПСО е на пат на пропаст?Црвено бел, и двете очи да ги немаш, ако ги имаш правите луѓе ќе те примат. А ако стварно ги имаш луѓето, може и до псо да стигнеш.
Единствено нешто што остана асално од нашите единици се волците,кај нив и врски и ортоми се ти е џабе.А за во ренџерите и јас сум сведок дека е така со врски.Двајца дечки што беа исто со мене војска,едниот од нив му бев командир,беше во моето одделение.Дечкото беше 55кг со се креветот,40 склека правеше за 2 мин.И тој е сега ренџер,кога го видов на промоцијата на новите пфв него во стројот на ренџерите само го поклопив лаптопот.
Во БСН ВОЛЦИ немало во ЕСЗ ТИГАР незнам.Во Волци и Тигри има рамковни? Знам дека во ЕБР и Ренџери има.
Не шири дезинформации.Во волците немало,нема и нема да има.Во тигрите пред 3-4 години имаше неколку дечки кои пред тоа биле во алфите и влегле во тигрите а сега немам информација дали уште се таму или не.Амаа штом во единицата напикаа и жени сигурно дека и Албанци има.