Mакедонски Северини

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен напиша:
А да ги викнеш и неа и другарка и?

Срам напраи за домашните. Примерно, културно девојче и вакви срања.

"Student chicks gone wild!"

Не беше муабетот за некои анонимки кои со тоа се прославија,муабетот беше са познати т.е.јавни фаци...btw и јас мислам дека се Ребека или Маја...

Ребека, Маја, и некој ми рече оти можда и Црнокрак се биле "најскапите"

Додека не се појави запис, било да е видео лента, било да е нарежано на ЦД или ДВД, џабе ќе лае Џаро, само колку да се пушти бубачка меѓу чаршијата, да се меле празен муабет.

Еј шо бидна со Џаро денеска изваде некој аргументи.
Кажете некоја информација ако знаете вкрај сум љубопитен!

Вчера господинот Џаро ја имаше својата прва а се надева и не и последна "монодрама" ... и во тоа свое излагање си ги кажал сите негови превари и дубари шо ги имал направено во својот живот. Од концертите шо ги имал организирано (некаде 5000) па дека имал местено едно стотина утакмици, местење на концерти, дури еднаш му паднало на идеа чоекот да го намести и Лотото во Македонија оти имала голема премија па побарал дозвола од владата ама нишо од тоа. Се на се човекот е цар :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: алал му вера.

П.С Македонската Северина била некоја ТВ водителка од ТВ Амазон

Еј и ако имате можност посетете ја ова негова "монодрама" и немојте случајно да ме заборавите и мене оти сакам да го видам ова чудо.

Можеби е...
Ама кажи ми кој чоек од Македонија има поголема биографија од неговата а да не зборам поинтересна.

човече ја си викам ке напрај некој бум, ке каже која се ебавала, некоја позната пејачка, а оно да ти било ВОДИТЕЛКА ОД АМАЗАОН :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: па ни иемто не го кажал, ебате веста, и шо сеа треба сите у шок да бидеме :pos: :pos: :pos:

Гижо напиша:
човече ја си викам ке напрај некој бум, ке каже која се ебавала, некоја позната пејачка, а оно да ти било ВОДИТЕЛКА ОД АМАЗАОН :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: па ни иемто не го кажал, ебате веста, и шо сеа треба сите у шок да бидеме :pos: :pos: :pos:
Гижо го кажа и моето мислење.

Koj рече дека водителка од Амазон? Денес прочитав во весник дека станува збор за некоја фолк пејачка. Ја имаше и со име и презиме, ама не го запомнив... Толку била популарна. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom