Македонски Сајбертерористи

• Креатор на темата Креатор на темата theMac3donian
  • Време на започнување Време на започнување
абе вие сте сите за лечење (: наместо да си гледате работа се замарате со братства, партии, политики, истории.

Историјата ти е минато. Некогаш било тоа што било и нема пак да се врати. Ниту Александар Македонски, ниту Македонската империја, ниту Пиринска и Егејска Македонија.

Наместо да гледаме за нашата иднина, ние повеќе се занимаваме со докажување на историјата пред 1000 години.

I was gonna have money,
but then I got high,
I was gonna have a home,
but then I got high,
I was gonna be a nation,
but then I got high,
I was gonna have a country,
but then I got high.

Еј терапија 1 недела без Мара и рашетај се низ градот малку, прашај ги луѓето, види што ги мачи. Себичноста не е поднослива во ВИСТИНСКИОТ свет. :kesa:

„Гледање на својата иднина..“ Поооооо тешки зборови. Како ќе си ја гледаме иднината без држава, без народ, без браќа и сестри? Сираци ќе сме цел век и кога твоето дете ќе те праша што сум, ти ќе му одговориш „Ти си никој и НИШТО“.:nenene:

закупи термин на сител (пошо на а1 немат да ти дает) и одржи лекции како шпицот може да послужи во замена за тоалетна...

за бришење прозори...

незнам... ќе смислите вие и нешо друго...:vozbud:
Не го бива ни за тоа бе, има метали во боите, ќе си еб*ш здравјето за едно.... како да речам бришење.

И сепак не ми дадовте конкретна реплика на мојот пост, туку го критикувавте мојот јузер. Тоа е. Сите вмр-овци се исти, неможеш човечки муабет да направиш.
Се одјавувам од темава.

Удрете ги тапаните ТРЕВАТА прозборе.
Се виде што му е филмот. Така е кога повеќето ЕсДеЕс-овци мислат дека треба да си ВМРО-ДПМНЕ за да бидеш патриот.

Незнам кој се покажа(читај издаде). :pos2:

И сепак не ми дадовте конкретна реплика на мојот пост, туку го критикувавте мојот јузер. Тоа е. Сите вмр-овци се исти, неможеш човечки муабет да направиш.
Се одјавувам од темава.

А бе ти одјави се од Македонија.

а како ќе гледаш за иднина кога ќе немаш минато бе кретену глуп:pusk:

Со тоа што го нарекуваш Marijuana кретен ги навредуваш луѓето со психички недостаток.

Се одјави од село Кајгановци.

Бектудатопик.

а шо има врска шпиц шо го пишувал тоа? јас 100% го поддржувам. тоа фалангата и тие патриотите мене повеќе ми личат на варвари или некоја секта отколку братство.

па и во тоа време...грците го сметале филип за варварин...ама он успеал..т.е ги победил грците....

Македонија тогаш била заробена од Грците....како колонија....и со внатрешно уредување...станале јаки...и нормално Рудникот на злато што го заробиле....

Варвари а?

овој Героски...сигурно е некој нов Демостен

ццц:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

абе вие сте сите за лечење (: наместо да си гледате работа се замарате со братства, партии, политики, истории.

Историјата ти е минато. Некогаш било тоа што било и нема пак да се врати. Ниту Александар Македонски, ниту Македонската империја, ниту Пиринска и Егејска Македонија.

Наместо да гледаме за нашата иднина, ние повеќе се занимаваме со докажување на историјата пред 1000 години.

Зошто си сигурен дека нема да се врати?!

Секогаш се што било се враќало....така и сега....

СЕ врти кругот...полека....се си доаѓа на место...само полека и се ке биде во ред...само треба да издржиме овие 4години....предавниците да ги јадат сите работи.......да не кажам што..

Ајде да им организираме еден бојкот на “Шпиц’’, и така се мизерни, но да им ги зголемиме маргините на мизерноста уште повеќе!

Јас не знам кој воопшто го чита тоа срање?!

Но дека треба да го јадат - треба!
Уште една идеја. А да им пратите линкови со тоа како нашите непријатели рушат хилихоптери во Бродец, како кољаат наши бранители, еве ја и ке им раскажам ако сакаат како во 2001 год. низ двор ми претрчуваа (нормално кути и трпи беше работата)....Испаѓа работава непријателов може се само македонецот во својата држава малце ке се потпраша што смее а што не смее....

П.С. ова не значи дека подржувам багри кланови и сл. ова значи дека сум револтирана од новинарите кои немат шо да напраат освен да мрчат....

Уште една идеја. А да им пратите линкови со тоа како нашите непријатели рушат хилихоптери во Бродец, како кољаат наши бранители, еве ја и ке им раскажам ако сакаат како во 2001 год. низ двор ми претрчуваа (нормално кути и трпи беше работата)....Испаѓа работава непријателов може се само македонецот во својата држава малце ке се потпраша што смее а што не смее....

П.С. ова не значи дека подржувам багри кланови и сл. ова значи дека сум револтирана од новинарите кои немат шо да напраат освен да мрчат....

Кога си во право...во право си...така е....само една замерка.....ќути и трпи беше работата" тоа уште се случува кај 80% од граѓаните во македонија....а и имаат право...нема кој да застане зад нив...за да им помогне

Затоа и реков Македонија е Калимеро-никогаш нема правда...затоа и треба да сватите дека во мојата лоша критика има и доза добронамерност....колку и да се трудиш и колку и да ја сакаш Мк освен што можеш да му помогнеш на некој Македонец преку хуманитарни цели, или пак братски (онака) ништо друго не можеш да смениш...затоа и не се залагај за чиста Македонија....и на Македонците веке им е смачено и креваат раце од се колку и да ја сакаат Мк. Само не знам уште колку ке трпиме....

ама ако оставаме се така...да не се залагаме...и да креваме раце од се...а да кукаме..и да плачеме само..ништо нема да промениме...

а вака и да не успееме..ке се знае дека некој прв почнал со тоа...и другите ке научат од грешките на првите што ги правеле....

Абе друже ...уше пред еден век е оставено и само се кука...затоа ти велам...глеј колку можеш помогни ама не барај правда..зашто утре и да извојуваш војна баш поединци од Македонците нема ни рака да ти пружат да ти честитат.....

важно е дека си се трудел...не е важно дали ке стекнеш слава или било што од тоа...важно дека си направил нешто за македонија..тоа е работата...не друго

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom