Македонски Сајбертерористи

• Креатор на темата Креатор на темата theMac3donian
  • Време на започнување Време на започнување
Бесплатен? Треба да си многу наивен да веруваш во тоа? Шпиц е преплатен од анти-македонски структури.
Како и да е.... јасно ни е тоа. Но јасно е и дека многу се рекламираат во Шпиц и дека голем дел од парите, Шпиц ги заработува на тој начин....

Еве пред мене имам постар Шпиц од пред 1 месец (не овој)
Да набројувам?

Новус
Bigmak
Ford
Мојата Кирилица
Opel
Cosmofon
Hyundai
SaraVita
Kiamotors - Македонија
Балкан Нет турист
Hedi's
Хот-Хот конструктори

Технокомерц
Еден куп тетки гледачки на нешто
Стоматолошки агенции
Медика плус
Астрологија
.....

abe da im ebam predavnicte :tapp: pederi skapani a so ne objavan deka ima mn anti makedonski sajtovi ne tie obratno poddrska za bratstvoto i za falangata pozz

Мислам дека треба да направиме еден 'терористички" протест пред редакцијата на Шпиц, а шо велите

а шо има врска шпиц шо го пишувал тоа? јас 100% го поддржувам. тоа фалангата и тие патриотите мене повеќе ми личат на варвари или некоја секта отколку братство.

а шо има врска шпиц шо го пишувал тоа? јас 100% го поддржувам. тоа фалангата и тие патриотите мене повеќе ми личат на варвари.

Значи само во Македонија ако си патриот ке те сметаат за лепрозен,или изгледа дека си некој вработен во Шпиц па си го продаваш газот,тоа да не е работата

значи ги поддржуваш оние кои што плукаат по нас Македонците
значи и ти си ко нив
изрод еден
до кога бе ќе трпиме вакви изроди
:pishtoldz

значи ги поддржуваш оние кои што плукаат по нас Македонците
значи и ти си ко нив
изрод еден
до кога бе ќе трпиме вакви изроди
:pishtoldz

Не бе друже остај изгледа дека е вработен во Шпиц

Мамето нивно. Децата дома домозет педофил да им носат.

И јас сум за бојкот. Да со собереме низ градовите, и наутро кога ги делат ке им ги земеме, може и така нели, може и да ги запалиме??

И да се немало ни срам ни перде ејј.Па до кога ќе ги трпиме изродите како Геротакис...требало да го убијат тогаш кога го тепале а не да шушти сега со тоа поганата уста.

абе вие сте сите за лечење (: наместо да си гледате работа се замарате со братства, партии, политики, истории.

Историјата ти е минато. Некогаш било тоа што било и нема пак да се врати. Ниту Александар Македонски, ниту Македонската империја, ниту Пиринска и Егејска Македонија.

Наместо да гледаме за нашата иднина, ние повеќе се занимаваме со докажување на историјата пред 1000 години.

абе вие сте сите за лечење (: наместо да си гледате работа се замарате со братства, партии, политики, истории.

Историјата ти е минато. Некогаш било тоа што било и нема пак да се врати. Ниту Александар Македонски, ниту Македонската империја, ниту Пиринска и Егејска Македонија.

Наместо да гледаме за нашата иднина, ние повеќе се занимаваме со докажување на историјата пред 1000 години.
Треба да намалиш со Мара ќе ти го испие и така малиот мозок

За тоа не биди сигурен:nenene:и убаво ти кажа чоекот намали со травата остај нешто за утре

а како ќе гледаш за иднина кога ќе немаш минато бе кретену глуп:pusk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom