ако бев јас терорист тие досега ќе беа мртви
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шпиц е бесплатен. Пари добива од реклами. Оваа протестен текст од theMac3donian би било добро да се испрати до сите кои се рекламираат во Шпиц. Ќе им најдиме емаили, адреси и слично.
Ако Шпиц се декларира како анти-македонски весник не верувам дека постои некој вистински Македонец кој би ставил реклама таму. На тој начин Шпиц нема да има од што да живее ....
а1, а2, време, коха, хедис... се ти е заедно... ако не заработува шпиц ќе се влечка по овие и пак газдата ќе има пари да го одржува...Шпиц е бесплатен. Пари добива од реклами. Оваа протестен текст од theMac3donian би било добро да се испрати до сите кои се рекламираат во Шпиц. Ќе им најдиме емаили, адреси и слично.
Ако Шпиц се декларира како анти-македонски весник не верувам дека постои некој вистински Македонец кој би ставил реклама таму. На тој начин Шпиц нема да има од што да живее ....
туку од што?Не би рекол дека од реклами живее Шпиц
Шпиц е бесплатен. Пари добива од реклами. Оваа протестен текст од theMac3donian би било добро да се испрати до сите кои се рекламираат во Шпиц. Ќе им најдиме емаили, адреси и слично.
SE SOGLASUVAM ZA BOJKOT.Ајде да им организираме еден бојкот на “Шпиц’’, и така се мизерни, но да им ги зголемиме маргините на мизерноста уште повеќе!
Јас не знам кој воопшто го чита тоа срање?!
Но дека треба да го јадат - треба!
Ајде да им организираме еден бојкот на “Шпиц’’, и така се мизерни, но да им ги зголемиме маргините на мизерноста уште повеќе!
Јас не знам кој воопшто го чита тоа срање?!
Но дека треба да го јадат - треба!