Македонски претставници за Евросонг 2013 (Лозано и Есма Реџепова)

• Креатор на темата Креатор на темата -Nirvana-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Симпатично :)
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 23:12 ---
И мислам дека првиот дел не е од песната бидејќи додека трае го има знамето, а кога почнува вториот дел се појавуваат Есма ми Влатко.
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 23:34 ---

Звучеше предобро за да биде вистинито!

Штета, ја тргнале песната... Aјде, деновиве го промовираат и спотот :)

Штета, ја тргнале песната... Aјде, деновиве го промовираат и спотот :)
Не беше тоа вистинската песна, некој се тролаше со нас, наводнито снипет беше од горната песна поточно од 1:38 до 2:10 некаде.

oни ни укинуваат визната либерализција- ние Есма :icon_lol:

Есма се лижеше на власта и ја пратија на Евровизија, крава една. Од стално ме нервирала со тоа нејзино лицемерие, лигавење, демек сите сте мои деца, сите ве сакам, ја сум добрата вила, бла бла бла.
Калиопи, само многу постара и многу подебела верзија. И многу поизебана.

Овој Влатко не го слушам, сум го чул по телевизии чат-пат, али човек со надимак Лозано, не може да биде претставник на Евровизија.
Крај краева, уште едно нати го-дај ми го срање, каде што ретко да има квалитетни пејачи и песни. Циркузијада!
Џабе трошиме пари...ќе си напраевме споменик некој нов. Есма на коњ... ама па тешко коњот. Па макар и од железо бил.

Ауч, ушиве... Даj нека поправат звукот! Битно водителот го опрчиле со Apple таблет

Ауч, ушиве... Даj нека поправат звукот! Битно водителот го опрчиле со Apple таблет

Кој иначе беше уклучен на Stand By...
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 21:18 ---
Скромна кралицава нешто денес...

Овие мислат да побрзаат малку,дај да чуеме тоа срањето и да си легнуеме

Абе никако да си го искоренам моментот " Убила ме туџа срамота " , ко ја слушам кралицава:facepalm:

Лелееееееее не знам дали да се смеам или да плакам , песната е благо речено тешко :гомце:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom