Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Договорено!Лозано!
У кафе?
А не се истите муабети пред секоја Евровизија, кого да пратиме, дали е добро овој или оној, леле кое место сега ќе завршиме, а всушност на крајот секогаш истото, завршуваме на некое незнам кое место на средината кон крајот, а голем број пати не влагаме ни у финале. Така да многу дебилни се истите муабети пред секоја Евровизија од оваа гледна точка, па најсмешно ми е за квалитетот на песните, ко божем еј оваа песна е квалитетна па ќе победи.Ја начув муабети дека 90 посто е сигурно дека Влатко Л. ќе оди. Не можам прекарот да му го напишам, пошто на нерви ми оди некако.
Иначе увек истата приказна. Пред Евровизија увек истите муабети “зошто одиме?“, “глупост тешка“ ова-она, а на крај сите нацртани пред телевизор/компјутер и гледаат. Дали за сеир или љубопитство не е битно, ни ме интересира кој заради што гледа, ама не мора барем пред Евровизија секогаш да тупите со истите муабети.
И јас мислам дека одамна не е асална музичка манифестација и нема веќе толку хитови и добри песни, ама барем ко што рече leandra, се смееме, ќе се избаци некој ко Верка Сердушка или слично и забавно е.
Секоја година темата за Евровизија (општата што ќе се отвори најверојатно некаде јануари/февруари, тогаш веќе се познати поголемиот дел од учесниците) достига по 50 страни, пошто “никој не гледа“ и “не треба да одиме“.
Мене последнава победничка песна, Еуфорија, уште ми е хит...
Нешто ко ова!Само К-15 за на евровизија, со така некоја лагана еу скептична песна, нешто налик на Дедо Мраз од Коњари, може да се вика Меркел од Трново, со блага еротизација и нормално тоа сето на англиски, за да не разберат.
Од каде оваа информација? .. ми се допаѓаПостојат гласини дека Биба Додева или Влатко Лозановски се еден од можните избори на МТВ за интерен претставник на Евровизија. Искрено не знам колку песните на Влатко може да запалат, додека Биба со некоја јака поп/рок или силна балада би бил одличен избор.![]()
Од каде оваа информација? .. ми се допаѓа:Д