Македонски претставници за Евросонг 2013 (Лозано и Есма Реџепова)

• Креатор на темата Креатор на темата -Nirvana-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A jaс се прашувам зошто Македонија мора да учествува во овој циркус.:facepalm:Само ради реда?Однапред знаеме како ке завршеме.Сигурно не сме во првите 5.
Кога веке сакаат да испратат некоја песна нека биде убава ама да има и убава коерографија, не да стои пред микрофон 3 минути како дрвена Марија.Одамна не го следам овој фестивал но не ги пропуштам настапите на Македонија.Чисто од љубопитност.

Dancing.gif
ех Танески бееееее....
Ама не се зафркавам јас, озбилен сум. Башка и комшии сме, мора да го подржам барем во темава:D

Нека ја пуштат петоркава : Самарџиев,Дани, Лозановски,Биба Додева и Ламбе и да прекинеме со одење на оваа манифестација кај што се фрлаат само пари за џабе и за шетање на (најчесто) некој ебиветар уонаби пејач .

Ама не се зафркавам јас, озбилен сум. Башка и комшии сме, мора да го подржам барем во темава:D
ако ако убаво да го подржиш, ама еве јас веќе му ја смислив кореографијата
Dancing.gif

--- надополнето: 27 ноември 2012 во 18:07 ---
Немаме вакви изведувачи ние, нашите неможат да смислат вака ;)

Само К-15 за на евровизија, со така некоја лагана еу скептична песна, нешто налик на Дедо Мраз од Коњари, може да се вика Меркел од Трново, со блага еротизација и нормално тоа сето на англиски, за да не разберат.

се прашувам зошто учествуваме?
Има едно 15 држави и тие меѓу себе си одлучуваат коој ќе победи.Кој има најдобра песна од нив сите 12ка на незе и чао пријатно.Ние со србија бодови и обратно и така сите остали пропалици :D без никаква цел

Јас сум за вакво нешто да пратиме.

Оти? Па дека е подобро од сите срања шо сме ги пратиле. Ебаго.
Само дали ке се нафатат.
Лајк! Може некоја комбинација на Марас и овие и така соработуваат доста двата бенда (еден од членовите на Марас повремено свири и во Арканум)....друга опција може и Фјурион. :D Се е тоа подобро од она што е како избор. \m/
Само има едно проблемче: Како да направиш епик песна за 3 минути. Факинг рулс.

^ Баш така. А секоја година на почеток "сме" некои си фаворити бла бла и на крај пак сме над 12-13ката :icon_lol: Нашиве ќе одберат пејач/ка ќе ја утнат песната и обратно. Не сме креативни, џабе се глупираме... И да се десе да уденат, гласањата се преку комшиски врски така да, поарно ич :D

Мојата омилена манифестација за сеир пукање. Се надевам бугарчињата ќе ја пуштат пак Софка, минатата година на темата плачевме од смеа, се надевам и годинава заедно ќе ја проследиме Евровизија.
Ајде бугарчиња повторно фолкер да има за што да се смееме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom