Ska Maniac
Бараба
Немој да ми кажеш дека ниедна епизода немаш гледано од подкастот на Џое Роган .Колко ми е мило што не глеам подкасти и не се замарам сс непотрени ликови и нивни глупи муабети.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој да ми кажеш дека ниедна епизода немаш гледано од подкастот на Џое Роган .Колко ми е мило што не глеам подкасти и не се замарам сс непотрени ликови и нивни глупи муабети.
Таа "понормалната" Дијана има трилион експлицитни слики и видеа кои вртат низ народот.Па добро не значи ако му се другарки дека поради тоа му се гости. Знае на што може да се заработи гледаност и пари. Колку пати гости му биле спортисти и не на секој од нив има преголема гледаност. Јутјуб емитување во живо си функционира така што колку повеќе те гледаат толку се поголеми шансите да добиеш заработка на тоа.
Кога беа Боки и Ритко, кај Лазаров гостинка беше Дијана OG раперка траперка или како и да е. Можеби не е гостинка која е не знам што ама 100% понормално од глупирањата на Ритко и Боки. Сепак за жал народот се пали на глупирање да гледа и Боки како се дере а Ритко како крши по дома, моча по дома, како на камера зеза луѓе со глупи фори.
Па дај сподели да видиме што материјал има.Таа "понормалната" Дијана има трилион експлицитни слики и видеа кои вртат низ народот.
Неам.Немој да ми кажеш дека ниедна епизода немаш гледано од подкастот на Џое Роган .

Абе она каква и да е поткастот беше нормален разговор. Немаше глупирања.Таа "понормалната" Дијана има трилион експлицитни слики и видеа кои вртат низ народот.
Збореше дека имала Оnly Fans.Па дај сподели да видиме што материјал има.
Па споредено со други поткасти со иста гледаност дури и премногу лајкови има, коментарите се тие.271000 гледачи, само 17к лајкови и 200 коментари.
Колку сте сигурни дека "народот" сака да го гледа?
Abe Ritko e makedonska zvezda i ima 228000 sledbenici.Малку отидовме во друг правец али ајде и ова ќе го пишам
Лазаров искористувал гледаност и со Зоки и сега со Сергеј а Боки го има земено Ритко зошто свесно знае каков е и ќе го искористи за прегледи да урлаат, да го понижува и може на Боки во секој момент уште утре да му текне да го блокне од негов живот. Поточно да го одјебе.