Македонски поткасти - кој го следите и кој е најдобар?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Колко ми е мило што не глеам подкасти и не се замарам сс непотрени ликови и нивни глупи муабети.
Немој да ми кажеш дека ниедна епизода немаш гледано од подкастот на Џое Роган .

Па добро не значи ако му се другарки дека поради тоа му се гости. Знае на што може да се заработи гледаност и пари. Колку пати гости му биле спортисти и не на секој од нив има преголема гледаност. Јутјуб емитување во живо си функционира така што колку повеќе те гледаат толку се поголеми шансите да добиеш заработка на тоа.

Кога беа Боки и Ритко, кај Лазаров гостинка беше Дијана OG раперка траперка или како и да е. Можеби не е гостинка која е не знам што ама 100% понормално од глупирањата на Ритко и Боки. Сепак за жал народот се пали на глупирање да гледа и Боки како се дере а Ритко како крши по дома, моча по дома, како на камера зеза луѓе со глупи фори.
Таа "понормалната" Дијана има трилион експлицитни слики и видеа кои вртат низ народот.

Таа "понормалната" Дијана има трилион експлицитни слики и видеа кои вртат низ народот.
Па дај сподели да видиме што материјал има.

Немој да ми кажеш дека ниедна епизода немаш гледано од подкастот на Џое Роган .
Неам.
Кратки интересни исечоци иам гледано на јутуб, али целу епизоду никад.
Боље ке читам нешто, ке глеам некој филм или документарку. Или па ке брмчу хотвилс количке сс ботљака, него да глаеам саат време подкаст.

Иначе тема е македонски подкасти.
:cool:

Абе она каква и да е поткастот беше нормален разговор. Немаше глупирања.

Ритко и Боки се глупираа.
Автоматски споено мислење:

Па дај сподели да видиме што материјал има.
Збореше дека имала Оnly Fans.

271000 гледачи, само 17к лајкови и 200 коментари.
Колку сте сигурни дека "народот" сака да го гледа?

271000 гледачи, само 17к лајкови и 200 коментари.
Колку сте сигурни дека "народот" сака да го гледа?
Па споредено со други поткасти со иста гледаност дури и премногу лајкови има, коментарите се тие.

Џамбазов е најгледаниот поткаст со 800к и има исто коментари и дупло помалце лајкови.

Малку отидовме во друг правец али ајде и ова ќе го пишам
Лазаров искористувал гледаност и со Зоки и сега со Сергеј а Боки го има земено Ритко зошто свесно знае каков е и ќе го искористи за прегледи да урлаат, да го понижува и може на Боки во секој момент уште утре да му текне да го блокне од негов живот. Поточно да го одјебе.

Малку отидовме во друг правец али ајде и ова ќе го пишам
Лазаров искористувал гледаност и со Зоки и сега со Сергеј а Боки го има земено Ритко зошто свесно знае каков е и ќе го искористи за прегледи да урлаат, да го понижува и може на Боки во секој момент уште утре да му текне да го блокне од негов живот. Поточно да го одјебе.
Abe Ritko e makedonska zvezda i ima 228000 sledbenici.
Podobro receno Boki si ja spusta tangata za Ritko da mu bidi gostin i da mu podkreni gledanost so negovite 30000 sledbenici.
I zato ne treskaj " Boki go ima zemeno.."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom