Македонски поткасти - кој го следите и кој е најдобар?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Его имал, како не.
Јас глумев во сите претстави во Драмски дека бев најдобар. На Ѓорѓи (Колозов) не му даваа да игра, дека провинцијалец.

-Како се викаше тој, тој бе, со брадата.
-Лазар Бараков.
-Да бе, така беше.

Кои бе големи, ни еден од нив не е голем (зборува за актерите од претставата 12, каде глумат најголемите наши актерски имиња во моментов). Од денешниве актери дали 1 или 2 се големи. Другите не. Јас бев голем.
_________
Не бе, ич не е егоцентрично се ова.

Он е со тешка ментална ретардација, а башка и Циган.
може некој да те пријави кај админот ради навредлив јазик
ќе те банира одма
не знаеш ти каков е он

боље јавно извини се на цела ромска популација

Јас глумев во сите претстави во Драмски дека бев најдобар. На Ѓорѓи (Колозов) не му даваа да игра, дека провинцијалец.

-Како се викаше тој, тој бе, со брадата.
-Лазар Бараков.
-Да бе, така беше.

Кои бе големи, ни еден од нив не е голем (зборува за актерите од претставата 12, каде глумат најголемите наши актерски имиња во моментов). Од денешниве актери дали 1 или 2 се големи. Другите не. Јас бев голем.
_________
Не бе, ич не е егоцентрично се ова.
Ги пофали тие од 12 рече сите се врвни имиња. После се шалеше дека не се "легенди" како него. Дури и да е егоцентричен, забавно е да го слушаш, смешно е. Гоце е ѕвер. Јас после поткастот (до душа до пола изгледан) повеќе го засакав. Дури пола од познатите фаци глуматаат нњкои величини и морални господа,а не се, Гоце излегува и вика тајната на успешен брак е во швалерките. :pos: Како да му замериш.

Гоце е шеф, жива легенда. "Преспав поарно да ја преспиеш него да ја гледаш." Без филтер, си кажа за швалерки за се. Его имал, како не. Се фатија за ова на bandwagon. Само не требало кај ваков токмак од водител да иде.
Не го брани ич.Подобро да не излегвеше на поткастот имав скрос друго мислење за него.Со Лазе од Мокрино има снимено 300 Македонски приказни ама му го заборајл името.Ароганција невидена.Па младите глумци нечинеле па не му текнуваше за Тони Михајловски.Не е проблем шо се изнафали самиот себе си туку ги омаловажуваше другиве глумци демек ништо не вределе.Искомплексиран до максимум.Тој шо е самоуверен во тоа шо го прави нема потреба да ги напаѓа другите од неговата фела.Киану Ривс е класичен пример за самоувереност без нарцисоидна ароганција.

Не го брани ич.Подобро да не излегвеше на поткастот имав скрос друго мислење за него.Со Лазе од Мокрино има снимено 300 Македонски приказни ама му го заборајл името.Ароганција невидена.Па младите глумци нечинеле па не му текнуваше за Тони Михајловски.Не е проблем шо се изнафали самиот себе си туку ги омаловажуваше другиве глумци демек ништо не вределе.Искомплексиран до максимум.Тој шо е самоуверен во тоа шо го прави нема потреба да ги напаѓа другите од неговата фела.Киану Ривс е класичен пример за самоувереност без нарцисоидна ароганција.
Тебе евидентно, животот ти беше изграден врз ликот и делото на Гоце Скокале, али све се сруши како кула од карти, после подкастот.

Тебе евидентно, животот ти беше изграден врз ликот и делото на Гоце Скокале, али све се сруши како кула од карти, после подкастот.
Абе и тебе ти удрило егото.За секоја јавна личност имаш некое свое мислење.Гоце ми беше ок како глумец.Ево со Ѓорѓи Колозов имав прилика да се сретнам пошто имаат викендичка во Велестово. ,Чоекот беше скрос ок.Опкружен секогаш со деца.Ништо нарцисоидно не сумив во него.Народен чоек.И шо значи тоа дека мојот живот е изграден врз ликот и делото на Ѓорѓи?Опушти се малку ти треба повеќе хумор во животот.

Абе и тебе ти удрило егото.За секоја јавна личност имаш некое свое мислење.Гоце ми беше ок како глумец.Ево со Ѓорѓи Колозов имав прилика да се сретнам пошто имаат викендичка во Велестово. ,Чоекот беше скрос ок.Опкружен секогаш со деца.Ништо нарцисоидно не сумив во него.Народен чоек.И шо значи тоа дека мојот живот е изграден врз ликот и делото на Ѓорѓи?Опушти се малку ти треба повеќе хумор во животот.
те заебавам бе, за прошлиот пост
аман

Тоа е проблемот, кај вас бил на морален пиедестал. :D Глумцине сите шмркаат, се пијанат, одат по курви и имаат его до небо. Пола јавни фаци лобираа за Северна, па немаше волку омраза како за Гоце. Мене целото негово куроболие ми беше ептен забавно.

Тоа е проблемот, кај вас бил на морален пиедестал. :D Глумцине сите шмркаат, се пијанат, одат по курви и имаат его до небо. Пола јавни фаци лобираа за Северна, па немаше волку омраза како за Гоце. Мене целото негово куроболие ми беше ептен забавно.
Баш ме интересира ако неговата жена излезеше со изјава дека швалерите и го спасиле бракот,пример.Баш ме интересира дали дотичниот пак ќе имаше куроболие!:D

Последно уредено:
Хаха, Гоце бил легенда. Изгледа нема никој од мое средно за да каже дека редовно го гледавме наљокан во локалната сендвичара седнат со најголемите клошари од населбата опкружени со ќебапи од Мега, пивски флаши и смедеревки. Мал-голем одмор, пред и после школо он тука беше. Некад и до затворање, пијандура права. Не можеа да го избркаат од што им беше најредовен.
Еве како изгледаше сендвичарата каде Гоце ги поминуваше своите денови на 55-60 годишна возраст :

1000022929.jpg
1000022932.jpg

Изгледа нема никој од мое средно за да каже дека редовно го гледавме наљокан во локалната сендвичара седнат со најголемите клошари од населбата опкружени со ќебапи од Мега, пивски флаши и смедеревки.
Не знам ти у кој свет живееш, али за ова треба да се одаде почест, а не да се сере.

Ај ете Лазе остај го на страна. Ама да кажеш дека Ѓорѓи Колозов не го бивало зашто бил провинцијалец не само што не е интересно туку е за јавен линч!

Не знам ти у кој свет живееш, али за ова треба да се одаде почест, а не да се сере.

Во светот на Биби.
Не знам во кој свет клошарење од сабајле до вечер е за почест, ама не би да сум дел од тој свет.

Вакви пијандури имаш во секој град и пред секоја кооперација по селата. Која почест какви бакрачи ахахаха!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom