Македонски поткасти - кој го следите и кој е најдобар?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Ритко смешен циго ептен, Зоки Фаци нешто го закачал дека бил циган, смрдел вака така, а овој ладно му одговорил да не го замара пошо и така смрдел на смрт. :pos:

Овој Ритко смешен циго ептен, Зоки Фаци нешто го закачал дека бил циган, смрдел вака така, а овој ладно му одговорил да не го замара пошо и така смрдел на смрт. :pos:

ритко е баш твој левел :kafence:

Не може четгепт да ти каже како Гоце Тодоровски со своите 1.52 цм висина имал триста швалерки.
Не ме интересира тоа. Тоа се глупости. Четгпт сумира вести и најмалку време треба да прочиташ вести. Користам копилот на еџ броусер да ми ги сумира на кајгана подтемите и сите веб сајтови кои ги отварам. Многу време се заштедува со ВИ.

Он е со тешка ментална ретардација, а башка и Циган. Не е за смеење. :D

Ја не би рекол дека е со тешка ментална ретардација, баш ОК изгледаше кај Боки.

Видеата (не го пратам, ама сум налетал на 1-2) може му се такви, ама дефинитивно глуми / се глупира за пари/,,контент".

Он е со тешка ментална ретардација, а башка и Циган. Не е за смеење. :D
Не ми изгледаше на таков на подкастот искрено, иако нит го пратам нит знам што прави така да оставам дека можно е да си во право. Иначе смешен ми е моментот што му влегол со две нозе на Зоки, а овој болен од рак, ич не ебел жива сила едноставно му рекол смрдиш на смрт. :ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

ритко е баш твој левел :kafence:
Иди прај свадба без гости и не објаснувај за левели на интелектуалност.

Не ми изгледаше на таков на подкастот искрено, иако нит го пратам нит знам што прави така да оставам дека можно е да си во право. Иначе смешен ми е моментот што му влегол со две нозе на Зоки, а овој болен од рак, ич не ебел жива сила едноставно му рекол смрдиш на смрт. :ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

Иди прај свадба без гости и не објаснувај за левели на интелектуалност.

брат, па само вие со мали мозочиња може да правите хумор од такви морбидни работи. Замисли тоа да ти е смешно, треба по дното да копаш со интелегенција.

брат, па само вие со мали мозочиња може да правите хумор од такви морбидни работи. Замисли тоа да ти е смешно, треба по дното да копаш со интелегенција.
Абе тенџере, пошо очигледно не сфаќаш проста и очигледна работа да пробам да ти објаснам, никој не се смее на тоа што Зоки имал рак, него дека тоа се посматра од аспект на Ритко како персона-необразован, недоволно социјализиран и да не редам натака, кој бил извреѓан од Зоки во даден момент дека бил циган, смрдел и не знам што и му вратил со тоа дека смрди на смрт. Бог да чува и да брани, како со дете од 2 години да правам муабет. Сигурно од Ритко нема да очекувам докторат да напише, логично. Бај д веј ако добро разбрав се извинил после тоа. Ае пречекувај ги гостите на раат, ако треба акаунт од јутуб кажи ќе помогнеме.

Абе тенџере, пошо очигледно не сфаќаш проста и очигледна работа да пробам да ти објаснам, никој не се смее на тоа што Зоки имал рак, него дека тоа се посматра од аспект на Ритко како персона-необразован, недоволно социјализиран и да не редам натака, кој бил извреѓан од Зоки во даден момент дека бил циган, смрдел и не знам што и му вратил со тоа дека смрди на смрт. Бог да чува и да брани, како со дете од 2 години да правам муабет. Сигурно од Ритко нема да очекувам докторат да напише, логично. Бај д веј ако добро разбрав се извинил после тоа. Ае пречекувај ги гостите на раат, ако треба акаунт од јутуб кажи ќе помогнеме.

тебе ти е смешно, мене тоа ми е доволно. Сеа тој ритко што се извинувал ми е небитно у случајов. Дно дна си брат.

тебе ти е смешно, мене тоа ми е доволно. Сеа тој ритко што се извинувал ми е небитно у случајов. Дно дна си брат.
Научно докажано е дека људи што обожааф црн хумор су поинтелигентни и поемпатични од онија како тебе што се праиф мајка Тереза и се гадиф од овакфи заебанцие, а устфари су подмукли и себични стфорења како тебе.

Следи ли некој инфомакс ? Јас одамна ги баталив...
После долго време ги пуштив оти по фб видов кратко видео, исто еден што го форсираа направи дубара па му се јавуваат директно од емисија и овој урла - гасете ме од програма...гасете !!!
Се чудни ликови...

Следи ли некој инфомакс ? Јас одамна ги баталив...
После долго време ги пуштив оти по фб видов кратко видео, исто еден што го форсираа направи дубара па му се јавуваат директно од емисија и овој урла - гасете ме од програма...гасете !!!
Се чудни ликови...
За ликови каде што Палчо беше главен гостин едно време треба се да ти биде јасно унапред.

Да ги пратиш палчовци чичините треба да си ментално заостанат, а имаат илјадници следачи што доста кажува за менталното здравје на нашиот народ.

За ликови каде што Палчо беше главен гостин едно време треба се да ти биде јасно унапред.
Знам. Сакав да ја изгледам емисијата да видам што, како е било ама пациентиве ја почнаа емисијата со саат верглање едно те исто за некој наш доктор кој работил во бугарија и згазил куче...
Невидено психичко отепување од старт. Баталив.

Гоце е шеф, жива легенда. "Преспав поарно да ја преспиеш него да ја гледаш." Без филтер, си кажа за швалерки за се. Его имал, како не. Се фатија за ова на bandwagon. Само не требало кај ваков токмак од водител да иде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom