Леле се шокирав од победникот,а богами и од песната, да се чудиш незнаеш ја ли за македонецот пее ја ли за русинката, а Евровизија ке се одржува во Дизелдорф, најверојатно ке ја посвети песната на русите кои живеат и работат во Германија.
Ама Грчка сега ке се буни немозе само Македонец, мозе само БЈР Македонец, е тоа ке биде интересен момент како ќе го состават текстот...
Шоуто беше траги комедија во три чина незнаеш дали да плачеш дали да им се смееш, за што арчат пари важно водителите дотерани, со фустаните и оделцата фризури, од озгора гиздаво од оздола пиздаво.
Ah, koja slucajnost. Martin bas rece deka 7 dena u Budva e bolje nego 4 u Germanija... I vidi koj ke odi u Budva. Sudbina, ej...
A, kako trgnaa glasovite, od kade tie precizni glasovi, utre Sneze u Backstage ke ni kaze. A, dobro e so pobedi, barem ke se kurtulime od nego veke...
И мојот последен пост овде: Тоа е што е. Сите знаевме дека Влатче ќе оди и со оглед на понудата он беше у топ 5 реално. Криво ми е за Мартин Србиновски, сакав он да иде. Како и да е, од мене ја има поддршката затоа што ја претставува Македонија, нека му е со среќа и нека не претстави најдоброшто може. Се одјавувам јас.
Единствено ми е криво што изгубив 4 саати од животот, кои никогаш нема да ги вратам назад.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.