Македонски избор за Евровизија 2011

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
И сега се поставува прашањето дали Влчатко Илиевски ќе ја претставува Македонија или Русија :)

Член од
30 април 2009
Мислења
795
Поени од реакции
91
Леле се шокирав од победникот,а богами и од песната, да се чудиш незнаеш ја ли за македонецот пее ја ли за русинката, а Евровизија ке се одржува во Дизелдорф, најверојатно ке ја посвети песната на русите кои живеат и работат во Германија.

Ама Грчка сега ке се буни немозе само Македонец, мозе само БЈР Македонец, е тоа ке биде интересен момент како ќе го состават текстот...

Шоуто беше траги комедија во три чина незнаеш дали да плачеш дали да им се смееш, за што арчат пари важно водителите дотерани, со фустаните и оделцата фризури, од озгора гиздаво од оздола пиздаво.:toe:

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Ah, koja slucajnost. Martin bas rece deka 7 dena u Budva e bolje nego 4 u Germanija... I vidi koj ke odi u Budva. Sudbina, ej...
A, kako trgnaa glasovite, od kade tie precizni glasovi, utre Sneze u Backstage ke ni kaze. A, dobro e so pobedi, barem ke se kurtulime od nego veke...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Му има кажано некој на типот дека незнае да пее? Децава од Идол се кока кола за типот.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Сега ја слушнав победничката песна и немам зборови.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.368
Поени од реакции
1.000
A која беше водителкава? :icon_lol:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
абе ние имаме повеќе песни напишано за русите него ли за нас :vozbud:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Kaтастрофа избор. Организација, пејачи, песни, сценарио :tapp:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Мило ми е што токму Македонија ја имаше уникатната можност да биде домаќин на циркузит наречен Евровизија!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
И мојот последен пост овде: Тоа е што е. Сите знаевме дека Влатче ќе оди и со оглед на понудата он беше у топ 5 реално. :pos: Криво ми е за Мартин Србиновски, сакав он да иде. :) Како и да е, од мене ја има поддршката затоа што ја претставува Македонија, нека му е со среќа и нека не претстави најдоброшто може. Се одјавувам јас. :pos:

Единствено ми е криво што изгубив 4 саати од животот, кои никогаш нема да ги вратам назад. :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom