Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Па не било толку арогантно како што повеќето луѓе го направија излегувањето на Емилија во емисија. Значи типична Тетовчанка си го кажа тоа што го има на културен начин без да навреди никого, си кажа некои вистини, некоја реалност и тоа е тоа. Со среќа нека и е понатаму доколку планира да продолжи на музички план.

Јуле, Кико и кој друг седна на трите столчиња?

Абе се знаеше дека ќе испадне Јуле,а и не беше кој знае што,ја туркаа демек харизма,насмевка ебати насмевката неможеше да ги скрие забите.А и Емилија испадна фер,мислам кажа некои реални работи ама ептен се филмаше,мислиш меѓу најдобрите беше па ја исфрлија намерно.Најмногу ме изнервира кога се изнакажа ама барем да признаеше дека машките се класа подобри од женскиве во шоуво а не демек гласале женските,па нека гласаат и за тебе ебате.И да моја прогноза следен е Нико.

--- надополнето ---

п.с Уште еднаш Иван докаже кој е.НАПРЕД.

Многу ме смејат овие од жирито кога ќе им кажат ти престои блескава кариера :pos2:ма да сигурно, настап на Охрид фест,Макфест и Евросонг е нивниот максимум ,која блескава кариера во две педи земја.

Нема врска кој ќе победи ,кариера ќе има оној кој има пари за таа кариера

Има негде линк од испагањето не гледав

Навистина овие од А1 им забранувале да одат на матурска вечер на оние што ќе слават?:pos2:

А зошто би биле казнети? Вечер во колку почнува ова?

За да си прават пари со картите на учесниците зошто инаку. Причините се пример доцнење 15 минути или караница меѓу двајца...

Навистина овие од А1 им забранувале да одат на матурска вечер на оние што ќе слават?:pos2:

Можно е, затоа што цела недела ги чуваат во хотел и ги носат ваму таму. Не смеат да одат на факс, школо, работа

Билјана беше epic fail! Мене ме фати незгодно шо ја гледав кај шос е бламира.

А Виктор го изгреши текстот цел, цела среќа шо никој не забележа, малку фалеше да се избламира.

Фали во Македонскиот Идол еден Сајмон шо ќе коментира реално и ќе дава негативни критики. Мислам стварно немаше смисла вчера да му дат позитивна критика на Билјана или пак воопшто некогаш нешто позитивно да слушни Христијан.

Најверојатно екс ју, пошто мики објави дека изгледа ќе ја пее све још мирише на њу

Да да екс-ју ќе се пеат, а Нико изгледа ќе оди со Леб и Сол - Као Какао.

Инаку стварно време е да почне жириво да дава негативни критики, не од убаво поубаво да им кажуваат. Па не им тече на сите мед и млеко некои имаат стварно мизерни настапи, а никој нејќе тоа да им го каже.

Да да екс-ју ќе се пеат, а Нико изгледа ќе оди со Леб и Сол - Као Какао.

Инаку стварно време е да почне жириво да дава негативни критики, не од убаво поубаво да им кажуваат. Па не им тече на сите мед и млеко некои имаат стварно мизерни настапи, а никој нејќе тоа да им го каже.
Пак ли ќе замара типот бе?!? :nesvest:
Не ми се верува човече...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom