Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Таа му е стилистот, па види... :)

Грешка си. Таа не му е стилист.
Таа е личност која на Иван се обидува да му биде стилист.

И сите кои се исти како неа. За да бидат стилисти, треба
прво себеси да се средат, да научат тоа да го работат, па после може да се наречат.

Се плаќа ли влез за да се проследи во живо??? И дали може да одат рандом личности ?

Се плаќа ли влез за да се проследи во живо??? И дали може да одат рандом личности ?

1400 денари и добиваш две карти, перниче и можност да се сликаш со кого сакаш од идолите и автограм бе :pos:
Инаку ако познаваш некој од идолите можеш да му побараш карта, тие добиваат по 20 или ако се казнети по 15
Кога сме кај сликањето со идолите ако некому тоа му е цел ќе треба да се помачи и потурка со една чета од 10 годишњаци

Нико ќе ја пее While My Guitar Gently Weeps. :))

Ауу можел подобра да одбере. Оваа ми е една од најнеомилените од Битлси. Него, All you need is love ќе ја пее некој?

--- надополнето ---

1400 денари и добиваш две карти, перниче и можност да се сликаш со кого сакаш од идолите и автограм бе :pos:
Инаку ако познаваш некој од идолите можеш да му побараш карта, тие добиваат по 20 или ако се казнети по 15
Кога сме кај сликањето со идолите ако некому тоа му е цел ќе треба да се помачи и потурка со една чета од 10 годишњаци

А зошто би биле казнети? Вечер во колку почнува ова?

Ауу можел подобра да одбере. Оваа ми е една од најнеомилените од Битлси. Него, All you need is love ќе ја пее некој?

--- надополнето ---

А зошто би биле казнети? Вечер во колку почнува ова?

И мене не ми е омилена, ама не е ни лоша бе, ок песна е, само што имаат многу поубави... :)

Иначе и јас тоа прашував дали некој ќе ги пее All you need is love и Can't buy me love?

Ги сакаааам трепкитеее на Иииваааанннаааааааа
.

И се фаќам за ситници, ама Ивица - She wAdn't say?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom