Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јана има енергија во неа колку 10 луѓе, значи ја знам добро девојката другарка ми е и можам да ти кажам не е до тоа што немала енергија. Песната и беше утната, ова е причината, мислам дека и Игор и кажа дека повеќе би прилегала некоја песна од Тоше во раниот период додека бил млад.Абе ОК си е Јана, ама конкретно за последната вечер беше катастрофа. Изгледа го потроши цел адреналин во женското финале, па сега немаше ИЧ енергија, ама битно разочара.
А машките далеку се од дибеци. Мене сите ми изгледаат на фини дечки, со исклучок на Христијан и Виктор кои го имаат она "фраерското" во нив и знаат да бидат до одредена мера курнази, ама пак е во рамката на дозволеното. Со самото тоа што после нивниот настап беа нападнати од десетици девојки - се е јасно.![]()
Емилија некако не ми остави посебен впечаток. Сепак, има 18 години и малце млада е за вакво случување. А Мики ми е на исто рамниште со Ивица, само што има малку по рапав глас (и тоа не ми се свиѓе).