Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сами си бираат сега песни, иначе иако си навивам за Јана последниов пат слабо беше, ајде сеа у понеделник ќе се поправи :)

Абе ОК си е Јана, ама конкретно за последната вечер беше катастрофа. Изгледа го потроши цел адреналин во женското финале, па сега немаше ИЧ енергија, ама битно разочара.
А машките далеку се од дибеци. Мене сите ми изгледаат на фини дечки, со исклучок на Христијан и Виктор кои го имаат она "фраерското" во нив и знаат да бидат до одредена мера курнази, ама пак е во рамката на дозволеното. Со самото тоа што после нивниот настап беа нападнати од десетици девојки - се е јасно. :toe:
Јана има енергија во неа колку 10 луѓе, значи ја знам добро девојката другарка ми е и можам да ти кажам не е до тоа што немала енергија. Песната и беше утната, ова е причината, мислам дека и Игор и кажа дека повеќе би прилегала некоја песна од Тоше во раниот период додека бил млад.

Емилија некако не ми остави посебен впечаток. Сепак, има 18 години и малце млада е за вакво случување. А Мики ми е на исто рамниште со Ивица, само што има малку по рапав глас (и тоа не ми се свиѓе).

Епа од кога треба да почне? Од 30 години?
Каролина на 12 почна со кариера музичка.
Нека си почне од сега, ќе си се навикне, па со тек на време ќе стане подобра.

Видете овде во Идол, дечкиве што имаат бенд и настапуваат по локали нормално дека се поопуштени, прележана болест им е да се во центар на внимание. Другиве дечки се прилагодуваат на тоа. Разбирливо е дека првите настапи не можат да им бидат совршени.

Ивица има поститрано дека ќе ја пее Скитник од Јаков Дренковски на Евергрин вечерта во понеделник :)

Одлична песна избрал Ивица и не се сомневам дека ќе растури во понеделник...

Многу добро испеа Дејан, Нико сигурно ќе ја пее „Не зори зоро“, 100 посто :)

Иво,Нико,Мики и Бети очекувам повторно да растурат вечерва.А инаку овој Дејан сосема коректно и солидно ја испеа песнава од Владо,секоја чест.

едит:Првиов го потврди тоа што го мислев,ќе видиме останатите...

Билјана е облечена како млекарка. Нека се фрлат од Вардар одговорните слободно, аман бе, мода студираат.

Биљана треба да пее страсни песни,зрачи со сексуална енергија и само така ќе успее до врвот. А не вакви,не и лежат.

Ивица многу убаво испеа
а башка и една од по омилените песни ми е оваа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom