Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се прашувам што вели Борис Трајанов за него.

Скроз оф топик - Борис Трајанов е фактор во државава? За оперско пеење?
Нико го јајт Борис со ориз за ручек уз пилешки копани.

Нико ми личи на Хуанес (Juanes). Битно глас има, за изглед има пластични операции :) А овој Виктор органски не можам да го сварам ама со тој стил главна шема ќе е во државава.

За Нико зборувам,јас не видов ништо wow во неговите досегашни настапи. Исто со другите во квалитет.
Уште во првите фази како почна со тоа оперите...Се прашувам што вели Борис Трајанов за него.
:nesvest:
Не бе..Тоа лиглето Христијан подобро пее..:tv:

Скроз оф топик - Борис Трајанов е фактор во државава? За оперско пеење?
Нико го јајт Борис со ориз за ручек уз пилешки копани.

Се вели : не сери!
Ама бидејќи се сакаме исто како да не сум го прочитала ова :))

Се вели : не сери!
Ама бидејќи се сакаме исто како да не сум го прочитала ова :))

Абе пошо се сакаме ти кажвам, Борис остај го настрана и таму нек си сејт, како успеал во животот имав прилика да дознаам и не е ич фино. :)
Борис за Нико мојт да го речит истото шо го рече и Џамбазов. Ифјуноуватајмин.

Киска, сакај ме уште. :pipi:

Браво за Виктор, сакав да влезе во финалето и ми е мило. Најголема ѕвезда има од сите останати

Штом и сестра ми се попали на арогатното филмско конзулче .. ТОЛКУ, Останав без зборови ! :tapp:

Torn во ивездба на Александра, настап и песна на вечерта. :wink:

Колку шо глеам само ние машките го поддржуваме и гласаме Нико, женскиве се попалија по лиглињата Хико и Виктор. Не ги привлекува веќе мажественоста:)

Ај сакам да видам барем едно женско за Никo:helou:

Сега нашиве такозвани естрадни звезди гледаат, бараат алтернативна професија и си викаат...Овие ке ни го изедат лебот. Сите 20 се солидни пејачи. И браво за реализаторите на шоуто, мене ми е мнг интересно.
Мои фаворити- Јана и Нико!!!

Мала критика- Разновидност во коментарите на жирито, стануваат досадни!!!

Мала критика- Разновидност во коментарите на жирито, стануваат досадни!!!
И јас тоа си го помислив, но зар има нешто друго да се каже освен тоа дека сите беа перфектни

Го ебаја идоло Виктор го пуштија даље. :(
До коа ке ни ја полнат музичката сцена со вакви клошари.Подршка за другио Битолчанец,глас и пол.

Сега нашиве такозвани естрадни звезди гледаат, бараат алтернативна професија и си викаат...Овие ке ни го изедат лебот. Сите 20 се солидни пејачи.

Аха гледам, Мадона солидниов глас што го има.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom