Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за сите. Кога би требал според мое да оценам од 1-10:

Денис 10
Иво? 6
Влатко 7
Наталија 8
Нико 9
Лаура 9
Александра 7
Билјана 6
Анита 9
Виктор 10

Браво за сите. Кога би требал според мое да оценам од 1-10:

Денис 10
Иво? 6
Влатко 7
Наталија 8
Нико 9
Лаура 9
Александра 7
Билјана 6
Анита 9
Виктор 10

А како би ги рангирал од 1-10 ама не 5 9ти да дадеш туку распоред како би биле од 1 до 10?

Наталија има страшен глас, но мора да сфати дека за успех на сцена мора да се потруди и да ослабе, и малку да вежба добро однесување.

А што е финтава со однесувањево на Наталија, се испонашала нешто или?

Водителите се добри.Ама епик феил им се оние кратките видеа кои ги даваат на почетокот.:pos2:

Жирито ме разочара.Посебно Калиопи.Сите три вечери.Па 10 години и повеќе е на сцената, неможе она да ми критикува за стајлинг.Тони-стандардно.Тресне некоја зелена, а она другото го повторува од останатите двајца.Игор понекогаш каже нешто паметно, ама и за него се сите „топ“ и не згрешило жирито што ги одбрало.

Сега натпреварувачите.
Денис отсекогаш не ми бил симпатичен.Просечно испеа.
Мрежата и кукличката беа многу голем феил.Исто како и публиката кога фрлаше конфети кон Лаура.:pos2:
Лаура незнам од каде толку ја пофалија.На неа и беше поважен чадорот и додека го вртеше него микрофонот 2-3 пати и избега од устата.Наталија стварно добро пее, ама се сложувам дека однесувањето мора да го поправи.
Виктор испеа супер и ми падна чудно тоа што не влезе минатиот пат.Билјанчето нема некаков посебен глас,ама дека може да направи шоу и да се однесува на сцената, може.
И сега Нико.:music3:
Уште еднаш докажа дека таков лигло како Христијан Тодоровски не заслужи да влезе наместо тебе.Толку.

П.С Гласав 3 пати за Билјана и по еднаш за Нико и за Виктор.

--- надополнето ---

Во принцип таа секогаш се однесува малку арогантно.

Сеа ништо посебно, ама оваа ја памтам од минатиот идол (со бугарите), ептен наивно и глупо се однесува... и мисли дека е незнам што:jaj:

Виктор има само сексипил, шарм, флертува со сите нас, затоа го сакаат луѓето, ама глас има просечен.
Оваа вечер некако не ми се свиѓаа многу. Ми остави впечаток Анита! :toe:

Но пак имам критики. Па добро бе нели финтава е да бидат оригинални а не да имитираат !? Ако има песна од Ријана немора да носи чадор и да има иста фризура ко неа, или песна до Гага и да се унакаже ко истата... :tapp: А звукот беше... убаини, ништо неможеш да чуеш како што треба. И она со прслуците... испаднаа глупи место интересни.

За звукот ептен тапа споменав и минатиот пат.
Инаку мoра да имитираат, мора да имаат нешто кое ќе потсетува на оригиналот. Така налага организаторот, информација добиена од учесник.

Паднаа на прслукот бе камерата џоа викиликс :pos:
Инаку Мурат според мене ем не отпеа добро ем има некој одбивен сељо став. Лаура ептен ја згреши песната на крај ни глас немаше. Иво онака добар, ама не доволно за да победи. Наталија ужас човече не ја бива колку и да има глас. Влатко и сам му е јасно дека не може да го биде мислам најрадосен беше кога кажаа ќе добијат песна. Александра промена во позитива се опушти, ама не знам дали е доволно, ама добра беше. Биљана подобра беше минатиот пат тоа и жирито индиректно и го кажа но ја разбирам за да сврти внимание кон себе. Добра е ја бива заслужува да оди понатаму. Анита нека си пее по клубови. Виктор можеби ќе помине се ложат малите на такви типчиња како него, но не е нити лош. И Нико ќе го заборавев одличен беше, ама ќе се сложам со Роекнрола зошто нема да помине.

И така :)

Анита најубаво испеа според мене вечерва и од машките и од женските.Иначе таа што пееше од лејди гага песна не ми се свиѓаше ни како испеа ни сценскиот настап а ја испофалија.Може убаво пеела претходно ама сега не ми се свиѓапе како ја испеа папараци

Нико пак се врати со операта изгледа :) Него навистина сите жанрови му лежат.

Денис не ми се свиѓа воопшто

Лаура добро испеа, но вештачка ми е некако

Лејди Гага беше hot во тој фустанот :)

И Виктор некако лигав ми е. Просечно..

ПС. ОНОЈ христијан кога ќе го видам у позадина како се лигуши ми се гади

АКо не влезе Нико не знам...:jaj:

Гледав од половина натаму, а и не ги пратам редовно па да знам минатите емисии како настапија.

Генерално тие што ги гледав беа добри, некој повеќе некој помалку, но има напредок од оние почетни аудиции.

Само ме зачуди што не знаев дека овие се "губитниците", а жирито на сите им кажа дека се родени идоли, што и да се случи дека ќе успеат, дека се прави ѕвезди. Ако сите овие се толку добри, што останува за оние 10 што веќе влегоа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom