Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А како би ги рангирал од 1-10 ама не 5 9ти да дадеш туку распоред како би биле од 1 до 10?

1. Денис
2. Виктор
3. Анита
4. Лаура
5. Нико
6. Наталија
7. Александра
8. Влатко
9. Билјана
10. Иво

И овоа лигите на Игор и Тони околу “стасот“ на Виктор -аман! Ај за Тони оправдано, ама човек ќе помисли и на Игор му се допаѓа (еротски, нали) :vozbud:

АКо не влезе Нико не знам...:jaj:
Се слагам. Дечкото ежи народ коа пее, не го чанчи гласот како повеќето, едноставно искача и праи ПАВЛАКА на сцена. И настрана од тоа шо е рокер.

1. Денис
2. Виктор
3. Анита
4. Лаура
5. Нико
6. Наталија
7. Александра
8. Влатко
9. Билјана
10. Иво

И овоа лигите на Игор и Тони околу “стасот“ на Виктор -аман! Ај за Тони оправдано, ама човек ќе помисли и на Игор му се допаѓа (еротски, нали) :vozbud:

Според мене треба Нико да биде 1ст а Денис задњи. Но, сепак сите си имаме свои мислења :)

Според мене треба Нико да биде 1ст а Денис задњи. Но, сепак сите си имаме свои мислења :)

Секако, и нема зошто да се лутиме пошто вкусот (за песна и глас де :) ) е индивидуална работа и ептен релативна.
Како и да е, сите девојки и момци што стигнале до тука, секако дека се најдобри и супер што сите ќе ја имаат можноста да снимат по една своја песна.

Анита најубаво испеа според мене вечерва и од машките и од женските.Иначе таа што пееше од лејди гага песна не ми се свиѓаше ни како испеа ни сценскиот настап а ја испофалија.Може убаво пеела претходно ама сега не ми се свиѓапе како ја испеа папараци

Се согласувам потполно со тебе. Билјана-девојчето што ја пееше папараци катастрофа беше вечерва.

Анита и Виктор ќе влезат според мене.. :)

Уааааааааааааааааааааааааааааааааа!

Уааааааааааааааааааааааааааааааааа!

leandra бе, па до толку ли хејтање? хаха.

ОН: Нико мислам дека ќе оди.

Како и да е, сите ќе имаат кариера. И тоа добра

Фала богу Биле влезе.

Иво испадна.....Ајде бар Денис нека поминит! :)

Не знам зашто али оваа Биљана појма ми нема,некако глупа е...сосема незаслужено според мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom