Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лош избор Лаура,да не речам катастрофален.

Лаура проба да се извади со сексапил и со песна која сите ја знаат. За разлика од Нико.

Мора да има проблем озвучувањево или јас не ги слушам добро кандидативе.

Мора да има проблем озвучувањево или јас не ги слушам добро кандидативе.
Повеќе гледаат сценски настап отколку тоа како ќе испеат, не е се во „одличното“ озвучување.
Еве на пример Билјана не пее добро..барем за мене.

Наталија е мојот фаворит во идолов :)
И нема рамен, но факт е дека за жал голема е веројатноста и вечерва да не отиде понатаму само заради нејзиниот изглед...
Како пее човече :vozbud:
Толку ли нема некој асален продуцент во Македонијава да ја земе под своја капа...
Или само со курот мислат и прибираат голотии на сметка на гласовните способности:tapp:
Убаво е и да има нешто за очи плакнење, ама глас си е глас бре, растура алал да и е :aplauz:
На крај краева се знае кој ќе победи, Христијан тепа милијарда посто...
Добро ќе биде да решава и жириво пола-пола на крај а не само публиката али тоа се правилата...:)

Не ми е јасно македонски идол а сите на англиски пеат нели патриоти беа беее?место калино моме да рокне они риана и гага ми ги пеат.треба тој да дојде да им каже слабо англискиоот!

Билјана колку кул ми изгледаше на почетокот на шоуво,толку ми стана антипатична по овој настап.....

ЕДИТ - Типкава што пееше сеа растура. Браво :)

На Анита и се плачеше уште по првиот збор шо го изусти, сфати колку е лоша.

Лаура била убава,видете ја лепотава што пее! Најдобар глас до сега извади од сите,ајде Анита напред.
Прекрасен стил,прекрасен.

Не ми е јасно македонски идол а сите на англиски пеат нели патриоти беа беее?место калино моме да рокне они риана и гага ми ги пеат.треба тој да дојде да им каже слабо англискиоот!

Читав на профилот на Анита на ФБ дека не можело да се пеат македонски песни. Така имаше напишано таа.

Повеќе гледаат сценски настап отколку тоа како ќе испеат, не е се во „одличното“ озвучување.
Еве на пример Билјана не пее добро..барем за мене.

Билјана ја отпеа од Гага Папараци?
Не и одговараше на гласот. Рефренот не го отпеа како што го пее Гага. Јас разбирам импровизација, ама ова не беше тоа, беше снаоѓање.
И оваа ќе се ваѓа на песната, а не на глас, исто како Лаура.

Комплетно! Зрачи девојкава,ептен ми е секси :) :)
Напред заедно со Нико или Виктор (ако се покаже добро)

Виктор отпеа или енус?

E баш Билјана ја мава филмот, и тоа некој си филм во едно 3,4 делови, да не речам ко Бонд :))

Ја би за Нико и Лаура, Нико бидејќи стварно јако пее, а Лаура па симпатично делува(не покажа некој глас:))

Исто мисленик, Лаура ми е многу уба. :) A Нико е најбољи машки вокал.

Кристијан нека шетне слободно, Виктор е поубав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom